Brawn'ın Yeni Araçtan Beklentisi Düşük Değil

yazar:

kategori:

Ross Brawn, Honda Racing’i almaları ile oluşturdukları yeni takımın performansının ilk yarışta kayda değer olmasını bekliyor.

Takım bugün yaptığı açıklamada 2009’da Brawn GP adıyla, Jenson Button ve Rubens Barrichello pilot dizilimiyle yarışacağını duyurdu.

Bugünkü açıklama ile aylardan bu yana devam eden spekülasyonlar da sona erdi ve takım açıklamanın hemen ardından Jenson Button ile yeni aracını piste indirdi.

İlk yarış öncesinde sadece 2 test kalmış olmasına rağmen Brawn takımının iyi performans gösterebileceği ve sezon içinde gelişebileceğini umuyor.

Brawn “Önümüze çıkan en büyük engel Melbourne’de yarışabilmeydi ve bu hedefe ulaşabildik.”

“Öncelikle test eksikliği nedeniyle bazı dayanıklılık sorunları yaşayabiliriz ancak iyi araca sahip olduğumuzu hissediyoruz ve performansımızın kaydadeğer olacağını umuyoruz.”

“Aracın temel tasarım prensiplerinden eminiz vesezon geliştikçe geliştirmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Brawn geride kalan sürede çok zor zamanlar geçirdiklerini ancak belirsiz dönemde çalışanlarının yaklaşımlarından ötürü çok gururlu olduğunu söyledi.

Brawn “Brackley’deki herkes için zor bir dönem olduğunu inkar etmiyoruz ancak bu harika takım ruhundan dolayı gururluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. Takım ne kadara Ros Brawn a satıldı bilemiyorum,sembolik bir rakam olmalı bu..Bundan sonra asıl soru şu:Takım nasıl ayakta kalacak? Hiçbir sponsorları yok şu anda,size yarışlarda iyi sonuçlar çıkarmanızı ve bol sponsorlu anlaşmalar diliyorum..

  2. Oncelikle basarilar diliyorum kendilerine, Honda kadar kotu olmayacaklarina yurekten inaniyorum. Umarim Ross gozunu acarda Honda`nin icine coreklenmis, onlari yuksek maaslarla somurmus ve gridin dibine itmis basta Nick Fry olmak uzere isi bilmeyen elemanlara kapiyi gosterir.. Honda yonetiminide siddetle kiniyor ve tum F1 camiasini Honda urunlerini boykot etmeye davet ediyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir