Hamilton: Nico’dan Hızlıydım

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton tüm haftasonu boyunca takım arkadaşı Nico Rosberg’den daha hızlı olduğunu hissettiğini söyledi.

Polden kalkan Hamilton ilk virajda dördüncülüğe kadar düştü ve ilk 10 turda ikinciliğe geri tırmandı. Pit stoplardan sonra hata yapan Rosberg liderliği Hamilton’a kaptırdı ve İngiliz pilot rahat bir galibiyet aldı.

“Kendimi buna hazırlamıştım ve artık sorun yaşamadığım haftasonlarını bekliyorum. Açıkça herkesten ve Nico’dan hızlıydım ve tüm haftasonu boyunca böyle hissettim. Bu yüzden işlerin iyiye gittiğinden emin olabilirim.”

Hamilton yarış haftasonundaki en önemli şeyin kalkıştaki sorundan sonra da konsantrasyonunu koruyabilmesi olduğunu işaret etti.

“Bence yarışa hazırlanırken herşey aynıdır, ancak umulmayanlara da hazırlıklı olmalısınız. Bu hazırlığı kaybetmediğim için mutluyum. İlk virajda kaza yapmadım, kimseye temas etmedim ve lastikleri kilitlemedim.”

“Bunda bile sükunetimi korudum. Araçta devri kontrol etmenizi sağlayan bir sistem var ve bir düğme ile idare ediliyor. Buna basarsanız ve çalışmazsa devirler çok yükselir ve normal bir kalkış yapamazsınız.”

“Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Tahminimce çocuklar bunu araştıracak ve bir daha olmamasından emin olacağız. Çok fazla yer kaybetmemiş olmamdan ve oradan kurtarabilmiş olmamdan dolayı mutluyum.”


Yorumlar

“Hamilton: Nico’dan Hızlıydım” için 11 yanıt

  1. ric i büyütmüyoruz lakin çok rekabetçi yarışlar olurdu
    hami ve ric pehhh

  2. lewis’in şu açıklamaları çok gereksiz,yok hızlıyım yok güçlüyüm yok şöyleyim böyleyim,tamam arkadaş yeteneklisin anladık’ta neden sürekli bunu tekrarlayıp duruyorsun,olgunlaş biraz artık…

  3. Kaptan Mağara Adamı avatarı
    Kaptan Mağara Adamı

    ” Buna basarsanız ve çalışmazsa devirler çok yükselir ve normal bir kalkış yapamazsınız.” Acaba RoyalHUnt nickli arkadaşın dediği gibi startda HAM’ı ROS’un arkasına atmak için bir numara olabilir mi ? Biliyorum belki çok fantastik ama Toto Wolf’un o sinsi suratından artık herşeyi beklerim. Zira Mercedes ve komplo teorilerinin konuşulmasında ana aktör kendisi.

  4. OtonomAktor avatarı

    baba korkusu galiba. hani bizde olur ya babadan bir çekiniriz onun yanında daha eğik başlıyız yanında hatadan olabilidiğince uzak dururuz filan ham de de öyle bir şey var galiba 😀

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      22 saatir yoksun 😀 OtonomAktor bu sitede senin yorumlarına çok büyük saygı ve beğenim var. Arayı açma lütfen 😀

      1. OtonomAktor avatarı

        Eyvallah dostum sağol. Bilmukabele ayni şekilde 🙂

  5. ham baktı ki işler iyi gitmiyo hemen babasını çağırmış. Bunun babası garajda olunca bu adam iyi sürüyor. etki ediyor resmen. nicole yerine babası gelse tüm yarışları alır 🙂

    1. Nıcole hır gür cıkarıyo tabii.. 😀 bızım karaoglan kızı almıyo,cocuk neyın de ortada yok,nıcolun yasda ılerlıyo 😀

      1. Şaka bir yana…hamılton rosberg e gore cok daha profesyonel ve ozellıkle mercedeste cok daha fazla olgunlastıgını dusunuyorum…en verımlı donemı suan F1 de…Rosberg yerıne o aracta rıccı olsaydı bu sezon tadından yenmezdı valla 😀

        1. Riccardoyu bu kadar da büyütmeyin

          1. İlerleyen zamanda seyredıp görücez derim bende 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir