Video: Geçmişten Günümüze Özel Anlar

yazar:

kategori:




Yorumlar

  1. kardeş videodaki şarkının ismin biliyormusun?

  2. kardeş videodaki şarkının ismi ne biliyormusun?

  3. cok komik adama bide tekme atıyor araca binecem diye

  4. trf1.net türkiyenin en iyi formula 1 sitesi…abi süpersiniz diyecek bişey yok…saygılar…

  5. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Arkadaşlar videoyu BBC hazırlamış bizde paylaştık. Dikkat ederseniz eski ve güzel görüntülerin ardından britanyalı pilotların ve schumacherin ağırlığı var. O yüzden başlığı atarken "en özel" yerine "özel" demeyi tercih ettik. Video da özel olmayan birşey de yok diyebiliriz ama daha çok ingilizler için.

    Daha geniş bir video bulursak yada yapma fırsatımız olursa onlarıda paylaşırız. Ancak bizim yapmamız için uzun bir liste yazıp çok geniş bir arşiv bulmamız gerekiyor 🙂

  6. abdullah çelik ve sertuğ ünal dostlarım ScuderiaFerrari_F60_2009 arkadaşımızın yazdıklarını kısmen bende tasvip etmiyorum.ama şunuda belirtmek isterim burada daha önceleri bu arkadaşımızın madara etti kelimesinin biraz hafif kalacağı kelimeler sarf edildi geneldede mclarenci arkadaşlar tarafından aynı duyarlılığı o zamanda beklerdim ve beklemeye devam edeceğim sizlerden. bu arkadaşların isminide verebilirim, mclaren, gökhan demir gibi.ilk aklıma gelen bunlar.bu yazıyı ortamı germek için felanda yazmış değilim sakın yanlış anlaşılmasın.sadece hazır konu açılmışken bu konuya dikkat çekmek istedim.saygılar sunuyorum hepinize.

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kimi 'nin 2005 suzuka da fisi yi geçişi yok.. bu da alınabilirdi…
    saygılar..

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    benim için en efsanevi kapışma villeneuve-arnoux videonun başındaki. trf1 emeğinize sağlık…

  9. Kadir YILMAZ avatarı

    Ellerinizee sağlık, özelliklede geçmiş için. Belki benim 97-98 lerden beridir f1 takipçisi olmamdandır, banada 2000 ler biraz yüzeysel gibi geldi. Sanırım fanatikçe de olsa yazmadan edemeyeceğim, RAI nin bir tane bile geçişinin olmaması da biraz manidardır!

  10. ilk görüntüler kayet güzel ama 2000 sonrası için aynı şeyleri söyliyemicem mükemmel geçişler var ama hiç biri yok 30 yılda bu kadar mı mükemmel geçiş oldu özellikle 2005 ve 2007 yıllarından yok monza hariç o gerçek bi kapışma değil 2005 kiminin geçişleri ve 2007 kubicanın kazası falan olabilirdi kim hazırladıysa kusura bakmasın ama biraz kolaya kaçmış gibi sanki 30 yılı 5 dk sığdırmak anlamsız

  11. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kerata güzel kelime manasını biliyormusun acaba ? istediğimi yazarım ,istediğimide yaparım nasıl bir cümledir o vakit kollarını sallayarak uçmayı denesene böylece şu anda olduğundan daha fazla bir şekilde insanlara tepeden bakarsın belkide daha rahat olarak ….

  12. size iyi kandiller. her yorumunuzda siyasete kaçıyorsunuz. zamanından beri..

  13. ScuderiaFerrari_F60_2009 kusura bakma ama burası istediğin gibi at koşturabileceğin bir platform değil. Ne demek yani istediğimi yazarım istediğimi koyarım. Sizin gibi herkes birbirine video ya da başka kaynaklarla cevap vermeye kalkarsa burada yapılan paylaşımın hiçbir anlamı kalmaz. Bu sporda dönem dönem herkes birbirine üstünlük kurmuştur ama bunu "madara etti" gibi provake edecek şekilde söylemek doğru değil. Elbette paylaşım yapacaksınız herkes bir şeyler paylaşsın ki yeni şeyler öğrenelim ama bu şekilde yapılan paylaşımlar daha çok ortalığı karıştırmaya ve rakip taraftarları provake etmeye yönelik davranışlar. Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.

  14. scuderia ferrari, ben burada Abdullah Çelik olarak yorum yapıyorum, bir TRF1 çalışanı olarak değil. Eğer öyle olsaydı yanımda admin, yönetici zart zurt birşeyler yazardı. bu yüzden bu konuda dikkat etmem gereken bir yer yok. ben yeri gelir herhangi bir takım ya da pilotu kendimce yererim yeri gelir överim bunu daha önce çok gördük. ve her zaman gözünü holigalık bürümüş kişilere de karşı çıkarım ve yazarım, hangi taraftan olursa olsun. sizin yapmak istediğiniz ise verilenlerden keyif almak değil, düpedüz ortalığı karıştırmak. kusura bakmayın.

  15. senna ne komik kavga ediyo öyle yav:D:D
    hıayyt:))) şaban gibi

  16. Abdullah Çelik arkadaşım yorumlarınız sizi bağlar ister fanatiklik deyin ister duygusallık deyin ben hiçde fanatiklik yapmıyorum "madara etti" lafını ben rezil etti diye tanımlarım sizler nasıl algılarsınız bilemem ve sanada birilerini hedef almışcasına yorum yapman hiçde hoş değil üstelik sen TRF1 çalışanısın daha duyarlı iş yapman lazim ne demek link koymayacakmışım saçmalamayın istediğimi yazarım istediğmide yaparım kardeşim artık sizlerle uğraşmaktan sıkıldım ve sözüm son olarak F1 severlere özellikle bazı mclarenci keratalara sizinde beğendiğiniz göze hoş gelen bilgiler bu video olur başka birşeyde olur paylaşın bizlerde merakla izleriz okuruz dinleriz özeleştiri yaparız bundan daha doğal ne olabilirki artık bu tip şeyleri aşmamız lazim.

  17. şimdi burada madara etti deyipte bir başka link koymak bana göre hiç olmaması gereken bir şey. bu şekilde fanatiklik olmaması gerekir diye düşünüyorum…

  18. gurcan hezer avatarı

    2005 yılı MP4 20 den bir kere bile görüntü olmaması infial uyandıracak nitelikte anlamsız, yani alonsonun japonyada ki geçişini alıyorlar da raikkonennin fisicallayı son turda geçtiği sahneyi ıskalıyorlar , yada Almanya da son turda patlayan lastiğiyle kiminin görüntülerini .Son olarak Sennanın kazası da yok …manidar…

  19. ScuderiaFerrari_F60_2009 F1 tarihi boyunca senin tabirinle takımların birbirini "madara" ettiği anlar olmuştur ve olacaktır çok öncedende vardı,yakın tarihtede olmuştur…Ama senin böyle fanatikçe,ortalığı provake ederek,Mclaren hazımsızlığı içinde yazdığın yazılar asıl seni "madara ediyor"…..

  20. http://www.youtube.com/watch?v=-qFFTH74v3w&feature=related bu videoyu izleyin baştan sona heyacan fırtınası 6 dakika boyunca Schumi'nin mclareni nasıl "madara ettiğini görün".

  21. videonun great britain 1991 mansell gives senna alift bölümü gerçekten harika gülmekten yoruldum.

  22. erman yiğit avatarı

    ben neden izleyemiyorum videoyu :S

  23. Videoyu hazırlayan ve sunan kişiye ellerine,emeğine sağlık ama eksikler var M.schumacher'in iki bacağını kırdığı an,Ahmet (Keleş) arkadaşımızın sıraladıkları aslında burada saymakla yzmakla bitmez 🙂 TEŞEKKKÜRLER video için…

  24. Ahmet  Keleş avatarı

    bişde şöyle birşey var çok hoşuma gitti 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=aRhDQ5LVeL8&feature=related

  25. Ahmet  Keleş avatarı

    evet zaten 'olması lazım' diyerek yanlış hatırladığımın sinyallerini vermişim 😀 şimdi baktım doğru 98 miş ben o olayı söylemek istemiştim zaten 2000 belçikayla alakası yok o zaman 😀

  26. Ahmet Keleş videoyu tekrar izlemeni öneririm çünkü Belçika 2000 zaten mevcut, Zonta'ya tur bindirirken Hakkinen'in Schumi'yi geçisi. Schumacher'in McLaren garajını basması olayı ise 98 Belçika karıştırmayalım ikisini.

  27. Ahmet  Keleş avatarı

    he onun dışında teşekkürler çok güzel bir video olmuş 😀

  28. Ahmet  Keleş avatarı

    bence eksikler var 😀

    1-2000 Spa olması lazım, David Coulthard la M.Schumacher in çarpışmasından sonra Michael'in Mclaren garajına dalması

    2-1998 Spa'daki büyük kaza (ki bence F1in en unutulmaz anıdır.)

    3-Hamilton ve Alonso'nun 2007 America grandprix'sinde ki kısa süreli çekişmesi

  29. williams f1  team avatarı
    williams f1 team

    muhtesemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olan ustuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  30. gerçekten unutulmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir