Webber: "Melbourne'de Kazanabilecek 7 Takım Var"

yazar:

kategori:

Mark Webber, 2009 sezonu öncesindeki kış testlerinin yakınlığına işaret ederek ilk yarış Melbourne’de 7 takımın galibiyet mücadelesinde olacağını söyledi.

Webber: “Kimin ne yaptığını okumak gerçekten zor ve çok yakın olunduğunu düşünüyorum”

32 yaşındaki Webber, F1 komitesinin değişen kurallarla takımlar arasında normalden fazla farkın ortaya çıkmasını beklediğini dile getirdi ama Avustralyalı pilotun son testlerden gördüğü kadarıyla bir çok takımın uzun sürüşlerde yarış kazanabilecek tempoya sahip olduğunu belirtti.

Webber: “Tam olarak biz, Toyota, Williams, Ferrari ve BMW. Hepimiz belli süreler elde ettik, işimizi yaptık. Ve Renault da öyle”

“Son bir kaç senedeki testlere bakarak McLaren’in biraz daha fazlasını yapmasını bekleyebilrisiniz. Ama bunun dışında Melbourne’de daha kabiliyetli olup herkesi tokatlyabileceklerini hepimiz biliyoruz”

Webber’in genç takım arkadaşı Sebastian Vettel, Jerez grubunda sıralama çalışmalarında en hızlısı olduğu, daha derin incelemelerde Ferrari’nin yarışlar için yakıt seviyesinde biraz daha önde olduğu düşünülüyor.

Bunun yanında hâlâ topalladığı gözlenen pilot, önümüzdeki sezon takım arkadaşından da çekinmiyor ve sadece araçtan biraz daha performans beklediğini söylüyor.

Webber: “İyi sürdüğümü hissediyorum.”

“Tempo açısındanpek endişeli değilim. Çünkü önemli olanın yarış haftasonları olduğunu biliyorum”


Yorumlar

  1. yaa tabi yasinn :D:D

  2. melberne ü kazanacak takım ve pilot belli renault ve fernando alonso ikincliğe adayları acıklamıs webber 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir