Buemi Kendine Güveniyor Ama Yine De Gerçekçi

yazar:

kategori:

Sebastien Buemi, Toro Rosso’nun 2008 sezonunda bir yarış kazanmış olmasına rağmen bu sezon takımın hedefi ile ilgili olarak gerçekçiliğini koruyor.

Çaylak pilot, geçen sene takım adına Monza’da kazanan Sebastian Vettel’in yerine geldi ve genç Alman pilotun yerinin doldurulmasının da zor olduğunun farkında.

Buemi: “Gormula 1’de herşey çok çabuk değişir ve şunu söyleyebilirim ki Vettel harika bir iş çıkardı. Bizim imkânlarımızın neler olduğunu bekleyip görmemiz gerekiyor.”

“Şüphesiz her zaman gelişmek isteriz. Bir adım geri atmak istemeyiz. Geçen sene ne başardığımızı aklımızda tutmamız, yeni kurallarla bekleyip gerçekçi olmamız gerekiyor. Ama şu anda iyi bir iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum”

Bu sezonki hedefleri ile ilgili olarakBuemi: “Söylemek için henüz çok erken. eğer araç hızlıı olursa bazı iyi şeyler başarmak isteriz ama değilse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”

“Ama asıl konu, kendimi kanıtlamak için bütün sezon boyunca takım arkadaşıma karşı mücadele etmek. Bu yüzden sonuna ulaşırsam yaptıklarımdan mutlu olacağım”

“Şu anda çok heyecanlıyım. Şunu söyleyebilirim ki, yeni aracı kullanmak için gerçekten heyecanlıyım. Melbourne çok çabuk gelecek, bu hafta var, önümüzdeki hafta var, sonra geliyor. Bu yüzden aracın içinde olmayı dört gözl bekliyorum”

Buemi, bu seneki tek çaylak pilot ama bu durumun önemli olmadığını düşünüyor.

Buemi: “Sonuçta araca oturduğunuzda, tek çaylak olup olmamanız gerçekten mesele olmuyor. İşimde elimden gelenin en iyisini yapmak için konsantre olurum, durum bu”

“Tek çaylak olduğunu düşünüm baskı oluşturmak yerine sadece rahatlamalı ve ne yapman gerektiğini düşünmelisin”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir