Brawn, Ferrari ile Görüştüğü İddialarını Yalanladı Ancak Kapıyı Açık Bıraktı

yazar:

kategori:

Ross Brawn, gelecekte Ferrari’ye katılması için görüşmeler yaptığı yönündeki iddiaları kabul etmedi ancak kapıyı tam olarak kapatmadı.

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo’nun görevinden ayrılmasından sonra Ferrari’nin tamamen yeniden yapılanmaya gideceği ve Ross Brawn’ın eski takımının başına geçeceği iddiaları gündeme geldi.

Son olarak Mercedes’i zirveye çıkarıp görevinden ayrılan Brawn, şu anda dinleniyor ve arkadaşlarıyla vakit geçirerek balık tutma hobisini gerçekleştiriyor.

Auto Motor und Sport’a konuşan Brawn “Bu sene çok farklı bir hayat yaşıyorum ve iyi hissediyorum. Tam zamanlı göreve dönmeme konusunda kararlıyım.”

“Şu anda Ferrari’de ya da başka bir yerde bir görevim yok. Mayıs ayında Maranello’ya yaptığım ziyaret tamamen özeldi. Neler olabileceğinden bahsettik ancak ciddi bir şey yoktu.”

“Bir konuşma olmadığı için bu yönde bir düşüncem yok.”

“Marco Mattiacci’ye neler yapabileceğini kanıtlaması için zaman vermelisiniz. Ferrari ile iletişim halinde değilim ve aktif bir şekilde Formula 1’de yeni bir görev aramıyorum.”

“Ancak asla asla demeyin çünkü ne tür fırsatlar çıkacağını asla bilemezsiniz. Ancak şu an için spor dışında, daha önce yapma fırsatı bulamadığım şeylerin peşinden koşuyorum.” dedi.


Yorumlar

“Brawn, Ferrari ile Görüştüğü İddialarını Yalanladı Ancak Kapıyı Açık Bıraktı” için 8 yanıt

  1. hadi be brawn keşke hem brawn hemde briatore gelse o zaman ne olurdu Allah bilir 😀 😀 😀

  2. F-one-Driver avatarı

    Evet röportajın tercümesi: ” Önümüzdeki sezona kadar tatilim devam edecek, yeni sezon başında tekrar masaya oturabiliriz”

  3. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    brawn a sonsuz saygım var ama bir tifosi olarak Brawn’ın gelmesine fazla sıcak bakamıyorum bence daha genç biri gelmeli sonuçta yeni yapılanma ve uzun vadede isim lazım Brawn da yaşlandı biraz ama dedğim gibi Brawn a saygım sonsuz

    1. Yaşlandı ne demek bu adam aracı sürmüyor.Bu adamın teknik ekibi yola getirmesi gerekiyor.Yönetici olarak gelecek yaşın pek önemi yok.

  4. Kop Gel Günahlarından.

  5. Seviyoruz seni Ross

    Geri dön de strateji nasıl yapılır göster

  6. Flying_Finn avatarı

    O At’ı logosundaki gibi şahlandırabilmesi muhtemel tek insan, umarım önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlarken tekrar takımda olur.

  7. Monte varken Ferrari’ye dönmesinin imkanı yoktu, ancak bu koşullarda gayet mümkün. Brawn, Mercedes gibi Ferrari’yi de yapılandırabilir, zirveye taşıyabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir