Raikkonen: ERS’de Gelişmemiz Şart

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen Ferrari’nin bu kış rakipleri ile olan farkı kapatabilmesi için ERS’de gelişim kaydetmelerinin şart olduğunu söylüyor.

“Bence yarış şartlarında çok fazla gelişen tek bir nokta var. Şu an çok kolay olmayan bir sezon geçiriyoruz ve bunu biliyoruz. Ancak kış aylarında iyi bir adım atacağımızdan %100 eminim.”

“Tüm alanlarda her zaman gelişim sağlarız, ancak bazı takımlara ve motor üreticilerine baktığınızda tek turda kötü olmadığımızı, ancak yarış mesafesinde Monza gibi belirli yerlerde sorunlar yaşadığımızı görürsünüz.”

Raikkonen Singapur hakkında iyimser.

“Bu sene farklı bir yıl ve farklı bir araç, neler olacağını söylemek zor. Spa ve Monza’nın zorlu olacağını biliyorduk. Spa şaşırtıcı şekilde iyiydi, ancak öndekilerin yaşadıkları sorunlar da bize yardımcı oldu.”

“Önümüzdeki pistler bize daha iyi uyuyor, çok hızlı olmayan ve uzun düzlükleri olmayan pistler. Ancak oraya gitmeli ne nasıl olacağımızı görmeliyiz. Ancak daha iyi bir yerde olmayı umuyorum.”


Yorumlar

“Raikkonen: ERS’de Gelişmemiz Şart” için 4 yanıt

  1. bu haber tekrar gibi olmus. brkac gun onceki haber. orada demistim ortada iki secenek var biri ferrari bu isi bilmeyen insanlarla dolu yada ikincisi sorunlari cozmek istemyen insanlarla dolu.testler basladigi gunden buyana kimi nin aciklamis oldugu sorunlari bir turlu cozemediler.

  2. Artık yapmamız etmemiz lazım gibi lafları duymak istemiyorum.Yaptık ettik gibi açıklamalar duymak istiyorum.

  3. Ferrari deki imkan hiçbir takimda yok fakat gel gör ki bu kadar beceriksiz bir ekip de hiçbir takim da yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir