Schumacher’i 15 Kişilik Bir Ekip Tedavi Ediyor

yazar:

kategori:

Alman Bild am Sonntag’ın haberine göre Michael Schumacher, Cenevre’deki evinde 15 kişilik bir sağlık ekibi tarafından tedavi ediliyor.

Michael Schumacher aralık ayında geçirdiği kazanın ardından geçtiğimiz hafta evine dönmüş ve tedavisine evinde devam edilmeye başlanmıştı.

Bugün çıkan haberlere göre, Michael Schumacher Cenevre gölündeki evinde Fizyoterapist ve doktorlardan oluşan 15 kişilik uzman bir ekip tarafından tedavi ediliyor.

Rehabilitasyon kliniği ise Michael Schumacher’i tedavi eden ekibin, kendi uzmanları tarafından eğitildiğini doğruladı.

Sabine Kehm geçtiğimiz hafta Alman pilotun durumunda gözle görülür bir iyileşme olmasına rağmen önlerinde hala uzun bir yol olduğunu söylemişti.

Bununla birlikte Bild’e konuşan ünlü beyin cerrahı Manfred Spitzer “Schumacher’in şu anki durumunu bilmiyorum. Ancak durumu stabil ise tanıdık yüzler görmesi ona kesinlikle yardımcı olacaktır. Böyle ağır beyin travması geçirmiş hastalarda duygusal uyarımlar çok önemlidir” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Schumacher’i 15 Kişilik Bir Ekip Tedavi Ediyor” için 5 yanıt

  1. MSC’nin gözlerindeki o parıltı yeter. Resimdeki gözbebeklerinde bile o hırsı, ateşi görmek mümkün. Keşke bir an önce iyileşebildiği kadar iyileşip bir tvye röportaj verebilse.

  2. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Schumacher olmak farklı bir şey. O kazayı fakir bir insan yapsa doktorlar bırakın ölsün bununla mı uğraşacağız derlerdi.

    1. Evet ama zaten olayda bu: Paran çoksa her türlü kurtulursun. Bizden de nice örnekler var. En basitinden İbrahim Tatlıses; adamı azrailin elinden aldılar resmen.

  3. McLaren Honda avatarı
    McLaren Honda

    #KeepFightingMichael

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir