Williams: Pilotlarımız Şampiyon Olabilir

yazar:

kategori:

Williams takım patroniçesi Claire Williams takımın potansiyel olarak şampiyonluk kazanabilecek sürücü ikilisine sahip olduğuna inanıyor.

Felipe Massa ve Valtteri Bottas 2015’te de takımda kalacaklar ve şu an Williams üreticiler şampiyonasında üçüncü konumda.

Williams pilotlarının şampiyonluk için savaşa bileceğinden emin.

“Amacımız bu, kısa vadede şampiyon olmak. Elbette sürücüleri kokpiye yerleştirirsiniz ve onların bunu yapabileceklerine inanırsınız.”

“Bence şampiyonluk için hala yapacak işlerimiz var ve bence rekabet düzeyine göre herşey olabilir. Mercedes bu yıl harika bir iş yaptı, bence farkı kapatıyoruz. Bunu Monza’da görebilirdiniz. Ancak diğerlerinin kaybedeceği yere göre değişecektir.”

“Önümüzdeki yıl evrim yılı, kurallar tekrar değişmeyecek ve tasarımlarda devrim olmayacak. Bu yüzden tüm takımların ne durumda olacaklarına ve bizim neler yapabileceğimize bağlı olacak.”


Yorumlar

“Williams: Pilotlarımız Şampiyon Olabilir” için 6 yanıt

  1. Haydi artık. Şu şeytanın bacağını kır Williams…

  2. Mercedeslerin 3 kez sorun yaşadığı bir sezonda en azından 1 tanesini kazanmış olmaya çevirmeliydiniz. Kaldı ki Wİlliams, RBRye göre bu sezon daha iyi olmasına rağmen onlardan da gerisiniz. Tamam şanssızlıktır, şudur budur ama Massa’ya bu sene pitsoplarda çok ayıp ettiniz.

  3. Olur olmasına da Williams ın pit stopları ve stratejileri iyi değil. Bu sorunu aşıp araçta biraz daha gelişim kaydedilirse neden olmasın ?

    1. Bora Vardar avatarı

      aynen altına imzamı atıyorum.Takım kazanmaktan korkuyor uzun süre zirveden uzak kalınca.

  4. McLaren Honda avatarı
    McLaren Honda

    Massa biraz daha şanslı olup yarışlarda problem yaşamazsa bence de olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir