GRID Autosport’ta Bir Türkiye Pisti: İstanbul Park!

Codemasters’ın geçtiğimiz haziran ayında piyasaya sunduğu yeni yarış oyununda İstanbul Park pisti de yer alıyor. Oyun içerisinde çeşitli yarış kategorilerinde mücadele etmek mümkün. Formula 1’den tanıdığımız pistlerin de yer aldığı GRID Auosport, aynı zamanda Formula 3 serisi araçlarını kullanabilme olanağı da sağlıyor.


Yorumlar

“GRID Autosport’ta Bir Türkiye Pisti: İstanbul Park!” için 9 yanıt

  1. Owww shift 2 ye birileri övgü mü yazmış bana mı öyle geldi..
    Bunu görmek güzel çünkü shift 2 sürüş dinamikleri açısından çok ileri bir oyundu aslında..
    Ama nette beğenene rastlamak oldukça zordu..
    Bir an kendimden bile tereddüt etttim idi zamanında..Yahu bende mi bir tuhaflık var diye..
    Çünkü bence özellikle kokpit içinde kask kamerası apex e bakış ve sürüş dinamikleri açısından harika idi..

    Diğer yandan ne durumda şu an istanbul park bilen var mı..tavşanların yuvası haline gelmedi demi..

    1. Tek eksisi, bir tane bile Ferrari olmaması.. Onun dışında, hiçbir yarış oyunu Shift’in yerini halâ tutamaz bana göre.

    2. İstanbulpark ı özlemişim beee..ulan su ayagımıza gelen f1 ı kacırdık…su an bıldıgım kadarıyla ıntercıty kıraladı ve belırlı zamanlarda pıstı cadde araclarına acıyorlar ama seans 20 dk 250 tl..yanı bence cok…basladınmı pazar gunu 3 seans en az atıcaksın kı anlayasın….Ama deger mı deger

  2. motor sesi çok alakasız. GT aracı gibi 🙂

  3. 2006 da schumi ve alonso kapışmasını çıplak gözle izlemek nasip olmuştu. ne güzel zamanlarmış onlar 🙂

  4. Oyun bende var ayrıntılara iyi yer vermişler(fren diskinin ısınıp kızarması gibi) ama çeşitlilik pek yok toplam 4-yada 5 seri var Openwheels ve Endurance favorim

    1. Disklerin kızarması 2009 çıkışlı NFS Shift’te de var. Grid Autosport’u oynadıktan sonra bile halâ tek favorim NFS Shift ve Shift 2 Unleashed. Shift serisinden sonra çıkan oyunların içinde sadece Assetto Corsa iş görür o da daha beta aşamasında olduğu için araç sayısı çok az.

  5. Buradan baktığımda lastiklerin zemin üzerindeki hareketlerinin modellemelerini pek sevmedim gibi. Kaymalar başladıktan sonra drifting edaları ile basitçe kurtarılabiliyor. Tabi belki de videodaki yarış modu, başlangıç seviyesinde tutulmuştur.
    Ancak şunu söylemeliyim ki pist modellemesini çok sevdim. Tribünleri de gerçekte olduğu gibi yansıtmışlar; %30 doluluk oranı ile yani…
    Edinip denemek gerek…

    1. Oynanış müthiş derecede arcade. Benim gibi simülasyon severleri gıcık eder. Endurance’ta ikinci seviyeye kadar oynadım baydı. NFS Shift’e geri döndüm. Grafikler açısından da pek fark yok zaten. Tabi Autosport bazı detaylarda yeni olmasının da etkisiyle önde ama büyük fark yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir