Hamilton Daha Az Test Yapacak

yazar:

kategori:

Hamilton, geçtiğimiz sene sezon öncesinde yapmış olduğu yoğun testlerin ardından 2007 sezonuna damgasını vurmuştu.

Hamilton "Geçen sene sezon öncesinde neredeyse eylülden şubata kadar tüm testlere katıldım. "

"Pedro ve Alonso’nun yanında tüm testlere katıldım ancak bu sene açıkçası buna ihtiyacım yok. Şuanda biraz ara verip, ailem ile zaman geçirmem önemli." dedi Daily Mail’e yaptığı açıklamasında.

Hamilton ayrıca bazı testlere katılmamasının kendisi için dezavantaj olmayacağını söyledi.

Hamilton "Her gün takım ile görüşüyorum ve testlerin nasıl geçtiği hakkında gün sonu bilgisi veriyorlar. Her zaman telekonferans sistemi ile görüşüyoruz ve zaman zaman aracın nasıl olduğu hakkında sorular da soruyorum." dedi.

 


Yorumlar

  1. yatış pozisyonuna geeeççç.olmamış hocam daha ikinci seneden aile hasreti(daha doğrusu naomi falan hatunlarla takılıyo kendileri aile falan işin ambalajı evli falan değil sonuçta annesinin dizinin dibinde oturmuyodur)erken oldu be biraz.ilyas salmanın bi filmi vardı futbolcu olup sonradan dağıtıyodu o geldi aklıma.mclaren "el çabukluğuda" yapamayacak bu sefer gözler üstlerinde işler kötüye giderse ronla beraber dibe vuracak haberi yok.bari o duruma karşı bi çaba göster be adam şımarma hemen.40 yaşındaki shumi bile koşa koşa gidiyo piste hamilton keyif çatma derdinde.nargile falanda koydurur bu gidişle kokpite:)))))

  2. kötü niyetli diyene bak.asıl o hamilton testlere katılmıyo görür gününü 2008 de.hem ben alonso taraftarı değilim ama alonsonun kaymağını yedi hamil aracı alo geliştirdi yoksa hami nin bi hattan anladığı yok.bide en önemlisi başarılı derken orada parantez açalım lütfen heidfeld button rosberg webber daha biçok pilot girdiği sene şampiyonluk savaşına girememiştir.neden? ( çünkü diğerlerinde böle rekabetçi en güçlü takımdan birinde sürüş fırsatı olmadı.bunu getirdiler başa al sana kahraman sen göreceksin oda villeneuve gibi yıldızı sönecek ilerde belki 1 kez şampiyon olur ama bence geleceğin starı vettel adamın neler yaptığını gördük hep beraber.demedi demeyin ileride

  3. madem bu kadar basit oluyor hersey git de seni de kaldırsınlar havalandırsınlar..sacmasapan keyfe keder yorumlar yapıp durma surda ya fanatik insan..adam ilk kez katıldıgı yarısları kazanıp basarılı olmus bir adam..bir kere de elinde bir veri bilgi ile konus mantıklı 2 kelam et..adamın ihtiyacı yok demesi seni niye bu kadar enteresi ediyor anlamıs degilim..kotu niyetlisiniz baska bir derdiniz yok..

  4. Sen ne sanıosun kendini ya daha 2. senenden bence öle bi anda kalktın daha doğrusu kaldırıldın bu sene de bi anda düşüceksin,o zmn deil testlerini q dk.'ını bile esirgeemiceksin,ailene wakit ayırmak istemene laf yok ama sezon bitiminden bu yana yaptıın açıklamalar we dawranışlar senin durumuna göre çok fazla hawalandıını gösterio !!!! ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir