Brawn BGP 001'in Performansından Memnun

yazar:

kategori:

Ross Brawn, 2009 sezonunda yarıştıracakları yeni araç BGP 001’in Barcelona’daki ilk test haftasından oldukça memnun.

BGP 001 aracı bu haftanın yıldızıydı ve takımın pilotları Rubens Barrichello ve Jenson Button en hızlı tur zamanlarını kaydettiler.

Bu performansın nasıl gösterildiği henüz tam olarak bilinmese de, takımın diğer takımlar test yaparken sadece bu hafta ilk kez aracı piste çıkarması sonucu aldığı dereceler oldukça etkileyici.

Testler hakkında konuşan Brawn “BGP 001’in Barcelona’da yapılan bu haftaki ilk testinden oldukça memnunuz.”

“Takım sezon öncesi testlere çok geç başladı ve ilk yarıştan önce aracı sadece 7 gün piste çıkarabileceğiz.”

“Bu yüzden odak noktamız dayanıklılık ve mümkün olduğu kadar fazla yol kat etmekti.”

“Bu hafta her iki hedefe başarıyla ulaşıldı.”

“Aracın direk pitten çıkması ile dayanıklı olması Brackley’deki güçlü takımımıza ödül oldu ve onlar çok zor dönemde harika iş çıkarttılar.”

“Araç beklentilerimiz doğrultusunda performans gösteriyor ve Jenson ile Rubens’in verdiği geribildirimler olumluydu ve her iki pilotumuz da yarış mesafesi kat etti.”

“İlk yarış öncesinde hazırlıklarımızı tamamlamak için önümüzdeki hafta Jerez’de de bir kaç günümüz olacak ve aracımızın buradan sonra nasıl gelişeceğini görmek için sabırsızlanıyorum.”

Brawn GP takımına önümüzdeki hafta Jerez’de Renault, Williams ve Mclaren takımları eşlik edecek. Diğer 6 takım ise testlerini tamamladı ve artık Avustralya GP’yi bekleyecekler.


Yorumlar

  1. recep ivedik avatarı

    Batmak derken…çok ayıp lütfen..alonsoyu çokmu kıskanıyon yoksa..adını parmaklarımzın arasına aldığımızdan herhalde canın sıkılıyor sedece bir tartışma konusu ve alonsodan bana ne ben rai ve schumi taraftarıyım..al alonsonu da git………..

  2. elif çivici avatarı

    kesmednz alonso hakkkında konuşmayı bi türlü..pek batıyor galiba size

  3. recep ivedik avatarı

    Eğer alonso hondanın teklifini kabul etseydi honda spordan çekilmezdi..ve işin garip tarafı mercedes hondaya motor sağlıyor..herhalde motor yanında mp4-20 nin şasisinide mi verdi acaba..aracın ön kısmı çok benziyor:D

  4. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bildiğimiz herşeyi çöpemi atacağız :)) Hani Motor-Şasi uyumu .. Hani testlerde kaydedilen bilgiler.. Simulasyonlar
    Sanki gökten zembille indi Takım :)) Ross Brawn'ı çok seviyorum ve başarılı olması beni çok sevindirir ve takımdaki herkes başarıyı çoktan hakediyor ama.. bu kadarı biraz fazla hızlı değil mi ??

  5. işte adı üstünde mclaren gecen sene yok renaut şöle yok böle görsünler bu sene bakalım ballı şanp. lewis napck yavaş aracla şimdi takımasadık kalackmı.. daha erken 4 gün var test hakkı ama bakacs artk herşey bisim için güsel osun RENAULT F1 TEAM

  6. evren ayaoku avatarı

    (anlarsın)

  7. evren ayaoku avatarı

    mc laren sen piyangodan mı çıktın ama olsun senle stres atıyoruz sen analrsın hahahahaha ben seni yok sayıyorum çoğu üyeler gibi istediğini yaz olurmu.çünkü sen hep bööölesin .

  8. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    yarışlardada show yapılmıyo mu zaten:) önemli olan kurallar dahilinde show yapmak. onuda göreceksiniz

  9. evren ayaoku avatarı

    brawn gp sadece show yapıyorrrrrrrr.1.18 li derece bu show un bence kanıtı ilk yarış ta ilk 5 te olmaları imkansız(anormal bir durum olmadığı sürece, kaza vs)

  10. ilk yarışta görecezzz alonso gitdi alonsonun setuplarıda gitti mclarende gitti ddd

  11. ilk yarışta görecezzz alonso gitdi alonsonun setuplarıda gitti mclarende gitti ddd

  12. eger brawn gp dereceleri gercek olsa baricellho vede button sampiyonluk icin demeç verirlerdi.

  13. eger brawn gp dereceleri gercek olsa baricellho vede button sampiyonluk icin demeç verirlerdi.

  14. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Abdullah sen inanıyor musun? Honda nın çekildiğini açıkladıktan sonra Alonsonun duracağına.Bu takımdan bir cacık olmaz ben evime dönüyorum yine derdi.

  15. alonso eğer geçen sene hondanın teklifini etseydi muhtemelen brawnda da olacaktı 😀 düşünsenize eğer öyle bir şey olsaydı tüm bu 2 snlik gelişim alonsonun eseri olacaktı 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir