Fry: “Ferrari Olarak Yeniden Odaklanmamız Lazım”

yazar:

kategori:

Pat Fry, Ferrari’nin kendi evinde geçirdiği sezonun en kötü yarışının ardından yeniden odaklanmak zorunda olduğunu düşünüyor.

Düzlüğün bol olduğu Monza’da Ferrari yavaş kaldı. Fernando Alonso ERS sorununun ardından yarış dışı kalırken Kimi Raikkonen ancak 9. olabildi.

Fry “Monza bizim için zor bir hafta sonuydu. Yeniden bir araya gelip odaklanmalı ve Singapur’da zorlamaya devam etmeliyiz. Her bir piste ayrı yaklaşmalıyız.”

“Singapur yarışı son yarışa göre tamamen farklı bir yarış olacak. Bu yüzden mümkün olduğu kadar iyi bir şekilde odaklanıp elimizdeki paketten maksimumu almaya çalışmalıyız.”

“Sezonun bu noktasında açıkçası fabrika daha çok gelecek seneki araca odaklanıyor ancak pist üstü testinden çok şey öğrenebiliriz. Hem bu sene  için gelişim hem de gelecek sene için özel test parçaları getirmeye devam ediyoruz. ” dedi.


Yorumlar

“Fry: “Ferrari Olarak Yeniden Odaklanmamız Lazım”” için bir yanıt

  1. Ferrari denilince akla hız tutku ve formula 1 gelir he bide şumi gelir ferrariyi bu hale kim yada hangi kural getirdi formula 1 demek ferrari demek ister katılın ister katılmayın ama gerçek bu aslında ferrari değil formula 1 kaybediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir