Singapur’da Hava Kirliliği Tehlikeli Boyutta

yazar:

kategori:

Formula 1’in popüler gece yarışı öncesinde Singapur göklerinde puslu ve kirli bir hava hakim.

Endonezya’daki yağmur ormanı yangınlarının ardından şehirdeki hava kirliliği sağlıksız boyutlara ulaştı.

Singapur GP organizatörlerinden birisi şöyle konuştu: “Yetkililerle birlikte yakın olarak çalışıyoruz. Ancak yarışı sadece iki senaryo etkileyebilir, birisi sürücülerin görüşü çok kötü olur, veya insanların sağlığı risk altında olur.”

Singapur’daki durum son 24 saatte gelişmiş durumda ve yoğun yağmurla birlikte kirlilik düzeyinin düşmesi bekleniyor.


Yorumlar

“Singapur’da Hava Kirliliği Tehlikeli Boyutta” için bir yanıt

  1. soldaki kadın sabah kalkıp odasındaki çiçeği suladı ve “ne kadar besleyici ve doğa sever bir insanım” diye düşündü. sonra işyerine gidip daha fazla insanı gereksiz tüketime sürüklemek ve paralarını hacılamak için abartılı ve yalanlarla dolu bir tv reklamı üzerine düşündü böylece kendisi de daha fazla para kazandı ve hiçte gerekli olmadığı halde arabasını değiştirip yeni olanını aldı ve biraz daha fazla çöp biraz daha kirli hava üretti. sonrada yüzüne maske takıp sokakta yürüdü. duyarlı ve modern bir insan olarak… milyonlarcası gibi Tanrısını, kendisini kaybetmiş bir insan müsvettesi daha öncekinin aşağı yukarı aynısı olan aşağılık bir günü işte böyle geçirdi.

    eh insanlık hem bir bütün olarak hem de bireysel olarak kendi sonunu getirecek şeyleri bildiği halde yapmaya devam eder çünkü… çok az kişi “arınmayı” ve arınma yoluyla ilkelleşirken aynı zamanda bilgeleşmeyi göze alabilir zira bu pek meşakkatli bir düşünce sürecini gerektirir… aslında kapitalist insanların tamamı ölse ve sadece kızılderililer, pagan ilkeller ve şaman Türkler dünyada kalsaydı iyi olabilirdi. =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir