Ecclestone: “3 Araç Mümkün”

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone, gelecek sene Formula 1’de büyük takımların 3 araçla yarışabileceğini söyledi.

İtalya GP hafta sonunda Adam Parr, küçük takımların çekileceğini ve gelecek sene büyük takımların 3 araçla yarışacağını iddia etmişti.

Küçük takımların müşteri aracı alarak ayakta kalması görüşü için Ecclestone “Müşteri aracı olmaz. O durumda 3. araç çözüm olur.” dedi.

Sauber dahil bir çok takımın maddi anlamda sorun yaşadığı biliniyor. Gelecek sene gridde olup olmayacaklarının sorulması üzerine Monisha Kaltenborn “Olmayı planlıyoruz.” dedi.

Ecclestone “(3. araç) Bu fikri yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Zorlanan takımlar yerine Ferrari ya da diğer üst düzey takımların 3. aracı çıkarmasını tercih ederim.”

“2-3 ay sonra neler olacağını göreceğiz ancak şu an için 3. araç fikrini değerlendiriyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: “3 Araç Mümkün”” için 3 yanıt

  1. McLaren Honda avatarı
    McLaren Honda

    Yok artık iyice küçültecekler. Yeni takım veya motor göremiycez yakında.

  2. monte bas bas bağırıyordu 3 araç olsun diye,şimdi ne değişti peki diye sorarlar adama,bence iki araç ideal durduk yere boş icatlar çıkarmasınlar,f1’in eski günlerine dönmesini gerçekten istiyorlarsa seyirci anketleri yapsınlar,sosyal media internet vs gibi platformlarda daha aktif olsunlar ama olmaz Ecclestone için herşey para,gerisi önemli değil,bu adam f1 için gerçekten faydalımı ben daha çözemedim…

  3. Tercih değil bu gidişat ile birgün mecburiyet….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir