Alonso: “Performansımızda Olağan Dışı Bir Şey Yoktu”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Singapur’da oldukça güçlü bir cuma günü geçirmelerinin ardından bu durumda olağan dışı bir durum olmadığını söyledi.

Ferrari genelde cuma günleri daha güçlü bir görüntü çiziyor ancak Alonso ve Ferrari bugün normalden daha da güçlü bir cuma geçirdi.

Alonso “Hislerimiz her cuma günü antrenmanlardan sonra nasılsa öyle. Her iki seansta makul seviyede rekabetçiydik ve programımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık.”

“Bu yarış için getirilen iki lastik türü beklendiği gibiydi. Süper yumuşak lastiklerde daha fazla yol tutuşu vardı.”

“Telsizdeki kısıtlamalar çalışmamızı çok fazla etkilemedi ve o açıdan normal bir gündü. Her şey normaldi.” dedi.

Kimi Raikkonen “Genel olarak olumlu bir gündü ancak her zamanki gibi gelişebileceğimiz yer var. İlk seansta farklı ayarlar üzerine odaklandık ve ilk yumuşak set lastiklerle iyi bir tur atabildim. Ardından ne yazık ki bazı teknik sorunlar nedeniyle ikinci setten maksimumu çıkaramadım.”

“Seansın sonunda frenlerin aşırı ısınması sorununu yaşadım ancak takım hızlı bir şekilde sorunu çözdü ve aracı ikinci seansa hazırladı.”

“Ayarlarda yaptığımız değişiklikler aracın kontrolünü geliştirdi ve süper yumuşak lastiklerle yol tutuşu oldukça iyi.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Performansımızda Olağan Dışı Bir Şey Yoktu”” için bir yanıt

  1. live timing’den zamanları takip ettim alo iyi turlar attı,aracın tüm potansiyelini kullanmasını biliyior,bu performansı sıralama ve yarışta’da bekleriz,aynı şey kimi içinde geçerli tabiki…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir