2008 Singapur GP: Piquet Jr’ün Kazası


Yorumlar

“2008 Singapur GP: Piquet Jr’ün Kazası” için 9 yanıt

  1. fason bir şampiyon daha çıkmasına engel olan yarış. hatırladım

  2. Renoyu ihraç etmelei gerekiyordu.Ama ceza bile almadı.

  3. içinde hak edene hak ettiğini söylediğim kelimeler bulunduğu için mesajım yayınlanmadı, olsun eyvallah.

    fakat şu kadarını yazmama müsaade edin.

    biratore-pike-symonds denen (içimdekileri yazamıyorum yine) “insan”ları bildik. ancak, günün sonunda karlı çıkan tek ismin, olur olmaz her şeyi bir muhteşem mühendis tadında sorgulayan süper pilotun, böyle tuhaflıklarla dolu bir yarış başlangıcı ve gidişatinda sümsük gibi başını öne eğip dut yemiş bülbüle dönmesi, (hani hiç bir şeyden haberi yoktu ya) “noluyoruz bilader ne yapıyoruz biz” diye Allah rızası için ufacık bir sorgulama bile yapmamış olduğuna, kendisine düşen rolü başarıyla ve hiç sorgulamadan oynamasına lütfen dikkat ediniz.

    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01482/renault5_1482624a.pdf

    yaptınız ettiniz, cebe indirdiniz. hesabı bu dünyada kapandı. acısını çektik, unuttuk. ama açık açık alenen milyonların önünde hiç utanmadan pişkinlik yapmasına, bu kadar insanı aptal yerine koymasına, profesyonel oyunculara taş çıkartırcasına hiç bir şey olmamış gibi elini göğsüne vura vura kapanışı yapmasına ve günün sonunda bu işten karlı çıkan tek isim olmasına rağmen daha önceki ve sonraki bir çok kirli olayda olduğu gibi yine paçayı sıyırabilmesinedir sinirim. ve elbette yavuz hırsızların atası olduğunu kanıtlarcasına, hiç geçmişine dönüp bakmadan filanca yarış filanca pilot için “manipülasyon vaar” diye feryadı basmasıdır. pes diyorum vallahi billahi pes.

  4. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Tam bir skandaldı bu yarış her yönüyle. Alonso’nun yaptıkları hareketler falan da malesef ona hiç yakışmamıştı. Çok iyi bir sürücü gerçekten çok kaliteli ancak kişilik olarak aynı olayı söyleyemeyeceğim . Sadece bu olayı baz almıyorum kariyerinde birçok yanlış hareketi var.

    Şimdi belki Alonso’nun avukatları gelir yazar buraya cevap ama inanın bütün hepsi boşa gider çünkü umursamayacağım hiçbirini. Hatta bu başlığa girip okumam bile çünkü yazacaklarınız çok belli.Halâ daha ”bu olayın şu yönünü takdir ediyorum” falan yazıp başka bir örnek veren olmuş ona ayrıca kahkaha attım bunun hiçbir takdir edilesi yönü yok arkadaşım hiç yani sıfır.. Ama ne yaparsın işte sonuçta pilotuna toz konduramazlar(hepsi değil ama bir çoğu).Aynısını o yılda Hamilton-Massa falan için yapsalardı şimdi burdan sayıp söverdiniz adım gibi eminim ama işte ülkemizdeki objektifliğin geldiği nokta sitedeki birçok yorumdan anlaşılıyor ve bu olaya kesinlikle sadece Alonso taraftarlarını katmıyorum. Ayrıca şuan gridde desteklediğim bir pilot falan da yok onu da belirteyim anti-alonso tarzı durum yok yani.

  5. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Manipülasyonun kralı.

  6. Stratejiyi görsel ve biçim olarak tasvip etmesemde akıllıca düşünülmüş. Şuminin 2006 monocada yaptığıyla pek bir farkı yok. Oradada birisi duramayıp vurabiirdi.

  7. *********. bu pisliğin içinde olan herkesin Allah cezasını versin.

    1. gerçekten inanılmaz olaylar… ve hala birileri çıkıp derki “siz, siz komplo teorisyenleri…!”
      inandıkları-bağlandıkları şeylerden ayrılmak zorunda kalma korkusuyla yaşayan insanlara ne kadar birbiriyle bağlantılı belge getirirsen getir..

      1. ve muhteşem pilot gururla göğsünü yumrukluyor. ****

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir