Trulli, 2009 İçin Umut Dolu

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, 2009 için çok umutlu olduğunu ve Toyota takımına ilk yarış galibiyetini getireceğine inandığını söyledi.

2002 sezonundan bu yana F1’de yer alan Japon takım, bu sene kış testlerinde parladı ve Trulli, TF109’u şimdiye kadar kullandığı en iyi Toyota aracı olarak nitelendirdi.

Köln kökenli takım katıldığı 122 yarışta henüz galibiyetle tanışmadı ama Trulli, bu sene işlerin çok daha iyi göründüğünü belirtti.

Trulli: “Bu sezon için kendime güveniyorum çünkü şimdiye kadar testler çok iyi geçti. Aracın çok rekabetçi olacağına inanıyorum ve şimdiye kadar herşey iyi görünüyor”

“Bu araç, sezon öncesi test ettiğim Toyota’dan daha iyi his uyandırıyor, bu yüzden umut doluyum”

“Bu sene harika işler başarabileceğimiz konusunda kesinlikle umutluyum ve şimdiye kadar testlerde işler iyi görünüyor. Kesinlikle iyimseriz. Her geçen sene performansımızı geliştirmeye çalışıyoruz ve çok gelişmiş iyi bir takım olarak kurulu vaziyete olduğumuza inanıyorum”

“Geçen senenin güçlü sonuçlarının ardından amacımız, bu sene üst konumlar için mücadele etmek ve hayalim, Toyota’ya ilk galibiyetini vermek”

“Toyota için ilk yarışı kazanmak için mücadele etmek istiyorum ve bunu bu sene yapabileceğimi gerçekten umuyorum. Bunun yanında geçen senenin sonuçlarının üzerine koyup, daha sık iyi puanlar alıp podyumda bitirmek istiyoruz”

Toyota’nın, ekonomik kriz nedeniyle sporun içinde yer almasının üzerinde önceleri şüphelerin yer aldığını kabul etmesine rağmen, bu sene ilk galibiyeti kazanma konusunda baskı hissedecekler.

Trulli: “Bu benim yorum yapacağım bir şey değil ama Toyota’nın Formula 1’de kazanmak için yer aldığı açık. Takımın yeterli tecrübeye, soğru insanlara ve herşeye sahip olduğuna inanıyorum, bu yüzden başarmak istiyoruz”

“Benim ve Timo (Glock) için, önemli bir sene olacak. Çünkü, her ikimiz de birbirimizi kadar kazanmak isityoruz ve sonuçlar elde etmek istiyoruz. Hep birlikte aynı doğrultuda çalışıyoruz ve güçlü bir sezon geçirebileceğimiz yönünde iyimserim”


Yorumlar

  1. inşallah malezyada filan yarışı kazanırsın.hatta suzukadada go trulli gooo

  2. inşallah malezyada filan yarışı kazanırsın.hatta suzukadada go trulli gooo

  3. sinan karan avatarı

    ewt bencede turulli süper bi çıkış yapcak bu sene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir