Hamilton: “İlk Virajda Kaybettiğimi Düşünmüştüm”

Singapur’da pole pozisyonunu kazanan Lewis Hamilton, ilk virajda yaptığı hatanın ardından pole pozisyonunu kazanmayı beklemediğini kabul etti.

Red Bull ve Ferrari’nin güçlü olduğu Singapur’da Mercedes pilotları son anda ilk çizgiye çıktılar. Hamilton son hızlı turunda ilk virajda hata yapmasına rağmen turun geride kalan bölümünde iyi bir şekilde kurtararak 0.007 sn farkla bu sene 7. kez polü kazandı.

Hamilton “Her zamanki gibi en iyiyi en sona sakladık. Her zaman planlar dahilinde olmuyor ancak bugün oldukça heyecanlı bir sıralama oldu.”

“Bu kadar yakın olmasını beklemiyordum. İlk iki seansta iyi turlar attık ve Ferrari’lerin çok yakın olduğunu gördük. Ve ardından bu şekilde bitirmemiz takım için iyi oldu.”

“Diğerleri ileri yönde adım attılar ve bu gerçekten sürpriz oldu. Ferrari’nin bu kadar rekabetçi olmasına şaşırdım. Bunu görmek harika. Williams ve Red Bull da öyleydi.”

“Yarış açısından bu harika. Uzun zamandır ilk defa bu kadar heyecanlı bir sıralama oldu. Mükemmel olmanız lazımdı ve neredeyse mükemmel olmaya yakındı.”

“Son turda 1. virajda lastikleri kilitledim ve biraz zaman kaybettim ancak yine de o turun geride kalan bölümünde toparladık.”

“Dürüst olmak gerekirse o an şansımın bittiğini düşündüm. Yaklaşık 0.15 sn kaybetmiştim ancak devam ettim ve tur boyunca gittikçe iyileştik.” dedi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=W5gCxcpJMpw

 


Yorumlar

“Hamilton: “İlk Virajda Kaybettiğimi Düşünmüştüm”” için 2 yanıt

  1. Bi baktım Hamilton Replay blokaj dedim gitti yine ilk üçe giremez çok çok iyi kurtardı 🙂

  2. İlk sektör kötü gelince bol bol çınlatmışımdır kulagını.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir