Vergne: Podyumdaymış Gibi Hissediyorum

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun Fransız pilotu Jean Eric Vergne, güçlü bir son bölüm çıkartıp altıncı olduğu Singapur GP’sinin ardından kendisini podyumdaymış gibi hissettiğini söyledi.

Gelecek sezon Formula 1’de koltuk bulmaya çalışan Vergne, son bölüme kalamadığı sıralama turlarının ardından harika bir yarış çıkarttı ve altıncı oldu.

Kariyerinin en iyi sonucunu tekrarlayan Fransız pilot, altıncılığın Toro Rosso için podyum gibi olduğunu söylüyor.

“Altıncılık bizim için podyum gibi oldu. Ve bu durumdan son derece mutluyum”

“Fantastik bir yarış oldu. Özellikle beş saniyelik ceza göz önüne alındığında sonuçtan son derece mutluyum”

“Son turlarda mümkün olduğunca zorlamaya çalıştım. Ve bunun karşılığını başarıyla aldım”

“Sıralamalarda dün bir hata yaptım ve bugün bunu telafi ettim. Ekibim için elimden gelen herşeyi yaptım”

“Sezonun geri kalanında başarılı olacağımızdan eminim. Önümüzde yarışlarda güncellemeler olacak. Ve Japonya’ya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum”

“Gelecek sezon için elimden geleni yapıyorum. Bugün potansiyelimi gösterdiğimi düşünüyorum. Elimden gelen herşeyi yaptığımı düşünüyorum”


Yorumlar

“Vergne: Podyumdaymış Gibi Hissediyorum” için 7 yanıt

  1. Son turlar gerçekten çok iyi sürdü ama pit ekibinin zekasıda önemliydi bottas button rai treninin arkasındayken pite girirp ekibi tekrar yakaladı birileri ibret almalı. Ancak ceza konusuna gelince bu seneki uygulama çok saçma ozaman monaco singapurda out of track geçiş yap 5 sn üzerine farkı aç cezadan kurtul dıardan geçiyorsa ozaman pilot yer vermeli yada 5snden fazla br ceza olmalı yoksa hiçbir anlamı yok yarış içnde benim aklıma geldi rai bottası dışardan geçse 5 sn farkı açabilirdi bence 25 tur arkasında giderek lastikleri bitirdi.

  2. vw-tdi-power avatarı

    İbretlik sürdü son turlarda, takdire şayan bir azim. Vettel takım değiştirirse Ricciardo’nun takım arkadaşlığına gelse yabancılık çekmezler hem 🙂

  3. OtonomAktor avatarı

    gerçekten iyi sürdü. seneye koltuk bulamazsa yazık olur.

  4. Tebrikler günün pilotu olmaya adaysın.

    1. Şimdi yarışı izlemesem de okudugum yorumlardan Marko Paşa ya vermeye başlasam yerıdır degıl mı??? 😀 aferın vergne…ınsallah seneye caterham harıc bır takımda koltuk bulursun…

      1. Aynen Markoya verip veriştirebilirsiniz 🙂 Vergne ilk defa böylesine bir pistte üstelik 5sn ceza almasına ragmen çok iyi geçişler yaptı hakettiği puanları aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir