Magnussen Sağlık Merkezine Gönderilmiş !

yazar:

kategori:

Singapur Gp’si içerisinde zor dakikalar geçiren Magnussen yarıştan sonra sağlık merkezine zorla gönderilmiş.

McLaren pilotu Marina Bay yarışına 9. sıradan start aldı,nemli ve sıcak olan zorlayıcı yarışı 10. Sırada tamamladı.

Dehidrasyon ile mücadele eden genç pilot yarış içerisinde çok sıcak olduğu için suyunu içemediğini telsizden bildirmişti.Kokpitin çok sıcak olduğunu belirttikten sonra takım ona düzlüklerde ellerini üst bölgeye çıkartarak soğutmasını tavsiye etmiş.

Woking ekibi yarıştan sonra Magnussen’in tıbbi kontrol için sağlık merkezine gönderildiğini doğruladı ve kokpitin neden bu kadar ısındığını inceleyeceklerini belirtti.

Eric Boullier yarıştan sonra Kevin için zaten dün iyi bir iş yaptığını ve bugün verdiği mücadeleden sonra söyleyecek tek kelime bulamadığını belirtti.

“Attığı ilk bölüm iyi denilebilecek seviyedeydi,ama ikinci bölümde lastik sıcaklıklarını ayarlayamadı.Bu yüzden bizi 2 pit yapmak yerine 3 pit yapmaya zorladı.”

“Yaşanan talihsiz olayla ilgili kokpitin aşırı ısınmasından dolayı araçta kendini rahat hissetemedi.Sonrasını önce bir elini sonra diğer elini dışarı çıkartarak soğutmasını istedik.”

“Sonuç olarak bu zorlu şartlar altında takım için 1 puan kazandırdı.Bu yetersiz bir teselli oldu,ama onun muazzam mücadele ruhunu gördük ve bende bunu övmek istiyorum.”

Magnussen aldığı 1 puanı “hayatımda kazandığım en zor puan” şeklinde yorumladı.

“Oldukça zorlayıcı bir yarıştı. Yarış içerisinde bir şeyler yanlış gitmiş olabilir, koltuğum aşırı ısınmaya başladı ve bu beni çok rahatsız etti.”

“Bu olmasaydı (kokpitteki ısınma) 10.luktan daha iyi bir sonuç elde edebilirdik ama aldığımız 1 puanda hiç yoktan iyidir.

“Bu aldığım en zor puan oldu.”


Yorumlar

“Magnussen Sağlık Merkezine Gönderilmiş !” için 12 yanıt

  1. bu tip durumlar çok ciddi aslında. 2009 Bahreyn yarışından sonra Alonso’nun durumu

    1. Tamda bahsettigim durum buydu. Şu adamın durumuna bak arkadaş.bu adam için adanmışlık yok dediği günden beri pek hoşlanmam bu adamdan.

  2. şu Ron nerelerde gözlerim arıyor sene başında martini şutlayıp. galibiyet almaya geldim gibi şeyler söylüyordu. Olmuyormuş o kadar kolay değil mi canım? Takımda gelişime yön verecek lider pilotun mu yok yoksa 🙂

    1. Lider pilotumuz olsun diye alonso’ya teklif üstüne teklif yapıyoruz işte 🙂

        1. Biz almasını biliriz 🙂

  3. Aytunç Altındal (spä2000) avatarı
    Aytunç Altındal (spä2000)

    Kevin “Aslanparçası” McNussen.

  4. Tabi bu arada kevına da geçmiş olsun.bir ara SC arkasında taraftarı selamlıyor sandım.

  5. 2009 bahreynde alonso susuzluktan dolayı yarıştan sonra baygınlık geçirmişti 2puan için. Ve aynı eric alonso için onda adanmışlık yok demişti.şimdi 1puan için kevına edecek iltifat bulamıyor garip.

    1. Wolfgang Amadeus avatarı
      Wolfgang Amadeus

      üzülme üzülme, ona da der takma kafana…

  6. Geçmiş olsun Kevınımıza.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir