Kimi'nin Formu Ferrari Patronunu Memnun Etti

yazar:

kategori:

Ferrari patronu Stefano Domenicali, Kimi Raikkonen’in Monaco Grand Prix’inde formda bir şeklide geri dönmesinden çok mutlu olduğunu kabul etti. Fin pilot bir yılı aşkın bir süredir yarış kazanamıyor ve son kez geçtiğimiz yıl Brezilya Grand Prix’inde podyumda yeralmıştı.

Bununla birlikte Raikkonen bu sezon ilk kez pole pozisyonunu kazanacakken Jenson Button tarafından 0.025 saniye farkla malup edildi. Domanicali 2007 yılında şampiyonluğu kazanmasına yardımcı olan forma benzer bir form sergilemesinden memnun. İtalyan patron ayrıca kötü sezon başlangıcının ardından Ferrari’nin artık doğru yolda olduğuna inanıyor.

” Doğra yoldayız, bu çok zor şampiyonanın ilk bölümünn ardından çok önemli. Barcelona’da olumlu sinyaller aldık ve bunu Monaco’da kanıtladık. Özellikle Kimi için mutluyum, harika bir haftasonu geçirdi: göz açıp kapayıncaya kadarki sürede pole pozisyonunu kaçırdı ve yarışı daha iyi olabilirdi, eğer ikinci pit stobunda sorun yaşanmasaydı.”

” Yeteneğin önemli olduğu pistte Kimi ne yapabileceğini gösterdi.”


Yorumlar

  1. kimi iceman avatarı

    gercekten ferrari mukemmel gelısım gosterdı gercekten cok sasırdım

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Turkiyede Cıkıs yapıcaz buna adım gibi eminim

  3. raşit özkal avatarı
    raşit özkal

    sadece kimi raikkonen in formu memnun etti ise söylenecek fazla laf bulamıyorumm

  4. f1 alo || viva la vida avatarı
    f1 alo || viva la vida

    sadece sen değil bende çok mutlu oldum Domenicali:) hem Raikkonen'i hem de Ferrariyi podyumda görmekten devamı gelir inş

  5. Sevgili Domenic-Ali sen önce Rai nin ve Massa nın altına dayanıklı ve iyi bir paketle donatılmış downferce si yüksek bir araç verde bak neler yapabilio senin o pilotların.Massa nın Monaco daki performansı hırsı agresivliği beni şaşırtmadı.Senin yapamadığını pilotlar kendi çabaları ile pistte yapmaya çalışıolar.Lütfen sende biraz çalış ve bu pilotlara yazık etme.Konuşturma şu Button u artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir