Smedley: Hedefimiz Üçüncülüğü Korumaktı

yazar:

kategori:

Singapur GP’sindeki hedeflerinin şampiyonadaki üçüncülüğü korumak olduğunu söyleyen Williams’tan Rob Smedley, bunu başardıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Williams, Singapur’a pistin karakteristiğinin araca uymaması sebebiyle düşük beklentilerle gelmiş, buna rağmen Massa ile yarışı beşinci sırada bitirmeyi başarmışlardı.

Smedley, hafta sonu boyunca iyi bir iş çıkartan ekibinden övgüyle bahsetti.

“Singapur’da hasarı en aza indirmeyi başardık. Sezonun son bölümüne girerken en iyi olmadığımız pistte, en yakın rakibimiz ile benzer puanlar aldığımız için mutluyuz”

“Stratejiyi belirlerken risk aldık. Önümüzde hızlı bir Kimi vardı. Fakat Felipe, Kimi’yi arkasında tutmayı başardı. Fakat altıncı sıradaki Valtteri’nin lastikleri bitti ve yerini koruması mümkün değildi”

“Sürücülerimiz direksiyon başında muhteşem bir iş yaptı. Hafta sonu boyunca oldukça büyük bir gelişim kaydeden ekibimiz gerçekten çok iyiydi”

“Şimdi aracımıza daha fazla uymasını beklediğimiz bir piste gidiyoruz. Hafta sonu başında koyduğumuz şampiyona üçüncülüğü koruma hedefini başarıyla yerine getirdik”

Williams şampiyonada Ferrari’nin 9 puan önünde üçüncü sırada yer alıyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir