Vettel: “Gelecek Sene Red Bull’dayım”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, hakkında çıkan iddiaları yalanladı ve gelecek sene Red Bull adına yarışmaya devam edeceğini söyledi.

Son 4 senenin şampiyonu Vettel’in adı bu sene hem McLaren hem de Ferrari ile anıldı. Bu iddialara rağmen Vettel’in gelecek sene için anlaşması bulunuyor.

Vettel “Bir çok kez gelecek sene için Red Bull’la anlaşmam olduğunu ve yine onlar adına yarışacağımı söyledim.”

“Bu takımla daha başaracağım çok şey var. Geri dönebilmemiz için gereken her şeyi yapmak istiyorum.”

“Daniel çok, çok iyi iş çıkarıyor ve hayatı bana zorlaştırıyor. Ancak u durum takımın morali için iyi. Onun sonuçları aracımızın o kadar da kötü olmadığını gösterdi.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Gelecek Sene Red Bull’dayım”” için 9 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Bu kadar cahil insanlar gördükçe hayret ediyorum..

    RESMEN evet evet RESMEN Vettel’in 4 yıldır aldığı şampiyonlukları kıskanıyorsunuz.Çünkü Vettel olmasa sizin pilotunuz şampiyon olacaktı.YEDİREMİYORSUNUZ arkadaşlar bunu itiraf etmenizi beklemiyorum da zaten.

    4 yıldır şampiyon olan bir pilotun başarılarını kazandığı araca göre uyum sağladığı sürüş stilinin bir anda bambaşka bir araca uymaması sizin çenenizi düşürdü bu yıl.

    Ricciardo’yu asla küçümsemiyorum ama sürdüğü araçlar aşikar hep downforce’u düşük dengesiz araçlar sürmüş birisi. Bu araçlara alışması zor olmadı.

    Siz en iyisi böyle at gözlüğüyle objektif olmayan yazılarınıza devam edin gördükçe kendime şükrediyorum çünkü ben bir Vettel taraftarı da değilim.

  2. Ha bu arada,
    Yerli yersiz tüm Vettel haberlerinin altına, 4 yıllık ezilmiş gururlarıyla şişirdikleri egolarını kusan kendi çapında komik arkadaşlarla birlikte, kendi çapında komik dahi olamayan ve Sebastian Vettel’i zerre analiz edememiş Vettel taraftarı kisvesi altındaki çakma trollere de sesleniyorum
    Sonunda hep haklı çıktık. Sonunda hep biz kazandık.
    Yine haklı çıkacağız ve yine biz kazanacağız

  3. “Bu takımla daha başaracağım çok şey var. Geri dönebilmemiz için gereken her şeyi yapmak istiyorum.”

    “Daniel çok, çok iyi iş çıkarıyor ve hayatı bana zorlaştırıyor. Ancak u durum takımın morali için iyi. Onun sonuçları aracımızın o kadar da kötü olmadığını gösterdi.” dedi.

    Son 4 yılı sürklase ederek şampiyon olan bir F1 sürücüsü için, inanılmaz bir mütevazilik ve olgunluk örneği bu sözler…

    Diğerlerinde olmayan da bu zaten. Bu yüzden farklısın ve bu yüzden değerlisin.
    Sen mükemmel olma sorun değil.

  4. Ricciardo olduğu sürece Vettel bırakın şampiyonluğu galibiyet yüzü zor görür.Anca mekanik sorunla falan yarış dışı kazanırsa geçebilir.Vettelcikleri üzülmesin diye takım emri de vermiyorlar.Daha ne kadar korusun Red bull Vetteli.

  5. Diger takimlar pilotlari ile pazarlikta koz olarak kullanuyorlar.Nasil bir surucu oldugu bu yil ortaya ciktigi icin kimsenin gercekten onunla ilgilendigini sanmiyorum.

    1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
      Alonso.Diaz(Yavuz)

      Bizim de yönetime karşı kizginliklarimiz var senin gibi bir troll’e hala bu site de yorum yapma fırsatı tanıdıkları için 🙂 .

  6. “bir sene daha ricciardo’ya yenilip sonra orta sınıf takımlardan birine geçeceğim, birkaç sene pistte gezip koltuk bulamayınca F1’den ayrılırım”

    🙂

    1. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Bağır ulan Vettel diye 😀

    2. evet. senden ve şu mehmet günaydından çok iyi anlarım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir