Vergne: “Potansiyelimi Gösterdim”

yazar:

kategori:

Gelecek sene için henüz bir anlaşması olmayan Jean Eric Vergne, Singapur’da gösterdiği performans ile kendisini kanıtladığını düşünüyor.

Gelecek sene koltuğunu Max Verstappen’e kaptıran Vergne, Singapur’da iki defa ceza almasına rağmen çok iyi bir yükselişle 6. olmayı başardı.

Vergne “Özellikle 2 cezaya rağmen 6. olduğumuz için çok mutluyum. Harikaydı.”

“Yarışta 10 sn cezası çok fazla. Son turlarda gerçekten zorlamalı ve o pozisyonları kazanıp mümkün olduğu kadar fark açmalıydım. Çok sayıda aracı geçmek çok eğlenceliydi. 6. olmak inanılmaz.”

“İyi bir araca sahip olduğunuzda kendinizi o zaman göstermelisiniz. Ve ben de onu yaptığımı umuyorum. Potansiyelimi gösterdiğimi düşünüyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım. Bakalım yaptıklarım durumu değiştirecek mi?”

“Daniel’in iyi bir araçla yarış kazanabileceğini gördük. Aynısını ben de yapabilirim.”

“Motive olduğunuzda ve gerçekten sonucu istediğinizde bunu yaparsınız. Geçmişte bunu gösterdim ancak 13.lük için geçiş yaparken bunu televizyonda göstermiyorlar.”

“Gelecek sene iyi bir takımda koltuk bulmak için dua ediyorum. Gerçekten bunu istiyorum. Japonya’da güncellemeler olacak bu yüzden bu iyi bir şey. Sezonun sonunda gelecek sene için zorlamam lazım.” dedi.


Yorumlar

“Vergne: “Potansiyelimi Gösterdim”” için 3 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Alonso’nun 3 kat üstü bir pilot Ferrari Alonsoyu gönderip Vergne yi kaçırmamalı. Alonso 5 yıldır nal topladı böyle genç ve yetenekli pilotlara kapısını açmalı.

  2. Olası bir Alonso ayrılığında o koltuğa Vergne geçebilir gerçekten redbull a bilenmiş durumda hırsıyla birşeyler yapabilir

  3. Sadece tek bir yarışla o iş olmaz ki be Vergne. Yoksa iyi pilotsun, has pilotsun ama muhakkak ki Ricciardo da farklı bir şeyler gördüler ki seni seçmediler. Ayrıca Redbull’un alt takımı Toro Rosso’dan her dönem bir sürücü çıkar bir sürücü tekmeyi yer. Bu dönemde de tekmeyi yiyen sen oldun. Artık ileriye bak ve gidip birinin özel şoförü neyim olmaya bak. Bu saatten sonra sana F1’den zor ekmek çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir