Stewart Suçlamalardan Beraat Etti

yazar:

kategori:

Tony Stewart, geçtiğimiz ay bir yarış sırasında karıştığı kazanın ardından kendisine yapılan suçlamalardan beraat etti.

Bir yarış sırasında aracından çıkan ve pistin ortasına yürüyerek Stewart’ı işaret eden 20 yaşındaki Kevin Ward Jr Tony Stewart’ın kullandığı aracın çarpmasıyla hayatını kaybetmişti.

Yaklaşık bir aydır yapılan incelemelerin ardından bu çarşamba günü Tony Stewart’ın suçsuz olduğuna karar verildi.

Ontario İlçe Bölge Savcısı Michael Tantillo yaptığı açıklamada “Görgü tanıklarını dinleyip tüm kanıtları inceledikten sonra jürimiz Tony Stewart’ın suçlu olduğunu gösterecek hiçbir kanıt olmadığına karar verdi. Jüri araştırma sırasında yaklaşık iki düzine tanık dinledi. Tanıklar arasında yarış sürücüleri, yarış pisti çalışanları ve gönüller, uzmanlar, tıbbi personeller ve polis memurları yer aldı. Ek olarak fotoğraflar, video kayıtları ve diğer kanıtlar gözden geçirildi” ifadelerini kullandı.

Tantillo ayrıca gelecekte kararın bozulabileceğini söyledi.

Tony Stewart ise kazanın ardından hala üzgün olduğunu söylüyor.

“Bu benim hayatımın en zor ve en duygusal deneyimi oldu. Bana verilen destek için minnettarım. Dualarımız ve düşüncelerimiz her zaman Kevin Jr’ın ailesi ve arkadaşlarının yanında olacak”


Yorumlar

“Stewart Suçlamalardan Beraat Etti” için 3 yanıt

  1. Mahkeme kararıyla temize cıkmış birini alenen suçlayarak kendim suçlu duruma düşmek istemem ancak belirtmem lazım, ben mahkeme ile aynı fikirde değilim. Umarım gerçekler ortaya çıkar.

  2. Kaza sonrası bir kaç yarışa çıkmadığı için play-off a katılamadı. Ama takımından 2 pilot play-offlarda. Kevin Harvick ve Kurt Busch katılıyor. Danica Patrick ise sezon sonu Stewart-Haas takımından ayrılıyor. 2016 da Formula 1 e katılacak olan takımın üzerinde karabulutlar geziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir