Caterham Ericsson’ı Takımda Tutmak İstiyor

yazar:

kategori:

Caterham’ın yeni takım patronu Manfredi Rovetto, Marcus Ericsson ile gelecek sezon da yarışmak istediklerini söyledi.

Marcus Ericsson uzun GP2 macerasının ardından bu yıl Caterham ile Formula 1’e girmiş ve performans anlamında Kobayashi’nin gerisinde kalmıştı.

Fakat Christijan Albers’in yerine takım patronluğuna getirilen Manfredi Rovetto, Ericsson ile yarışmaya devam etmek istediklerini söyledi.

“Singapur’da en iyi yarışını çıkarttı. Orada güçlü Ericsson’ı gördüm. O Marussia pilotlarını mükemmelce arkasında tutmayı başardı ve çok zor bir yolda gerçekten harika bir iş yaptı”

“Yaptığı ilerlemeden gerçekten çok mutluyuz. Kapı gelecek yıl onun için açıktır. Onun menajeri ve mali destekçileri ile görüşmeye başladık”

“Gelecek yıl ona sahip olup, yatırımlarımızın meyvelerini almasından mutluluk duyacağız.”

Rovetto, gelecek yıl ki pilot seçiminde dikkatli olacaklarını vurguluyor.

“Kamui’nin daima bu ailenin bir parçası olduğunu vurgulamamız gerekiyor. Sürücü seçimi çok hassas bir karardır. Bu konuda birçok kişinin tavsiyesini dinlemek zorundayız”

 

 


Yorumlar

“Caterham Ericsson’ı Takımda Tutmak İstiyor” için 4 yanıt

  1. Yusuf Hitay avatarı

    nerede lüzumsuz adam var tutun zaten.

  2. Kısacası: Parası var Ericsson denen ne idüğü belirsiz kamyon şoförünün.

  3. Para kaynağımızı kesemeyiz diyor caterham..aferin böyle devam..2 seans v6 f1 aracı kullanan lotererden 1 sn yiyen pilot lazım size yeterki para gelsin. Zaten aracı shumide sürse bi numara cıkmaz.

  4. Ronnie Peterson’ın kask tasarımını kullanman seni iyi pilot yapmadı Bana göre Max Chilton’dan bile vasat performans sergiledin şimdiye kadar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir