Magnussen: Bu Sezon Kariyerim İçin Kritik

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen McLaren’daki çaylak sezonunun F1 kariyeri üzerinde kritik öneme sahip olduğunu kabul ediyor.

McLaren henüz 2015 pilot kadrosunu doğrulamazken Magnussen ve takım arkadaşı Jenson Button beklemek durumundalar. Button 250 yarıştan fazlasına katıldı, ancak Magnussen serideki çaylak sezonunu geçiriyor ve tercih edilmezse F1 kariyerinin büyük darbe alacağına inanıyor.

“Görünen o ki bu yıl isteneni veremezsem herşey biter. Tek bir şansım var ve bence iyi iş çıkarıyorum. Bu üzerinizde baskı yaratır, çünkü basın bunun hakkında konuşmaya başlar. Bununla yaşamalısınız ve bu koltukta kalma fırsatlarını değerlendirmeliyim.”

“McLaren’ın bana verdiği bu fırsatla birlikte başarılı olamazsam daha küçük bir takıma gitmek için sebebim yok, çünkü bunu başaramazsam dünya şampiyonu olamam. Burada şampiyon olmak için varım, yarışlar bitirmek ve öylece sürmek için bulunmak istemiyorum.”

“Sadece kazanmak istiyorum ve bunu yapamazsam, böyle bir gelecek göremezsem Formula 1’den ayrılırım. Kazanabileceğim bir şey yaparım. Kazanabileceğime inanıyorum, kendime bunu yapabileceğimi kanıtladım. Tek yapabileceğim sıkı çalışmaya devam etmek ve her yarışta elimden gelenin en iyisini yapmak.”


Yorumlar

“Magnussen: Bu Sezon Kariyerim İçin Kritik” için 6 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    hırsı kendi kariyeri için çokça iyi. önümüzdeki 5 yarışı sanki f1 deki son yarışı son şansıymış gibi sürmeli. son 2 yarıştır ceza yesede son 2 yarıştır özellikle savunma performansı ile gözüme girdi. alonsoya yaptığı cezalıktı ama bottasa yaptığı değildi hakem kurulu fazla insafsız davrandı. umarım bu çizgisinden vazgeçmeden bize sezon sonuna kadar ben aslında buyum diyebilecek bir performans gösterebilir.

  2. Aytunç Altındal (spä2000) avatarı
    Aytunç Altındal (spä2000)

    Bu demecin video sunu görmek isterdim.
    Bu laflar bu aslanparçasından çıkmışsa……

    Elimizde iyisinden bir McLaren pilotu var demektir.

  3. Honda’nın Alonso-Button ikilisini istediği söyleniyor eğer bu böyle olursa Magnussen’e yazık olur.

  4. McLaren in yanlış bir karar ile kaybı halinde arayacağı bir potansiyeldir K.Mag.

  5. Kesinlikle iyi bir pilot, arabanın azizliğine uğradı.Saf hız anlamında çok iyi, şampiyon olacak kadar iyi bence.Alonso gelirse takımdan yollanacak olan kişi Button olmalı.

    1. Katılıyorum Button’dan çok daha iyi sürüyor ama Honda büyük söz sahibi olmuş.Magnussen bu sene takımdan giderse koltuk bulamayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir