Rosberg: “Şu Ana Kadarki En Zor Yarış Singapur Oldu”

yazar:

kategori:

Singapur’da yaşadığı sorunla yarışa erken veda etmek zorunda kalan ve şampiyona liderliğini takım arkadaşına kaptıran Nico Rosberg, bu seneki en zor yarışın Singapur olduğunu söyledi.

Rosberg “Singapur’da pazar günü muhtemelen bu senenin en zor anıydı. Daha gride gelmeden iyi sonuç alma şansım gitmişti. Bunu kabullenmek zordu çünkü şampiyonada çok fazla puan kaybedecektim.”

“Ancak takımın çabasına bir şey diyemem. Fabrikaya gidiyorum ve herkesin ne kadar sıkı çalıştığını görüyorum. Onlar da en az sürücüler kadar iyi sonuçlar istiyorlar. Dayanıklılığın gelişeceği konusunda iş arkadaşlarıma güveniyorum. Bunu aşacağımızı biliyorum.”

“Sırada Japonya yarışı var ve orası motor sporları için özel yarışlardan birisi. Bu yarışta, özellikle Suzuka’da çok fazla tarih var. Kesinlikle dünyanın en iyi pistlerinden birisi.”

“Taraftarlar da inanılmaz. Formula 1 için deliriyorlar ve onların tutkusunu görmek güzel. Bize, takımlara ve pilotlara çok fazla destek veriyorlar. Bu yüzden oraya gitmekten ve onları görmekten gerçekten keyif alıyoruz.”

“Bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum çünkü aracımız harika sonuçlar alabilecek durumda.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Şu Ana Kadarki En Zor Yarış Singapur Oldu”” için bir yanıt

  1. İkisinin de bitirdiği 9 yarış var ve bunlardan beşini Hamilton kazanmış. 3 Yarışı Rosberg kazanmış, kalan tek yarışı da Hamilton önde bitirmiş.

    Hamilton 3 kez yarış dışı kalırken Rosberg iki kez kalmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir