DTM: Di Resta DTM'e 'Tamamen Bağlı'

yazar:

kategori:

DTM yarış galibi Paul di Resta kış boyunca tek koltuklu yarış otomobili kullanma konusunda istekli rağmen binek otomobil serisinde Mercedes ile yarışmak konusunda tamamen kendini adadığını söyledi.

23 yaşındaki pilot 2009 için Formula 1 ya da GP2’e geçmek konusunda istekliydi fakat geçen yıl Audi’den Timo Scheider’e çok yakın bir şekilde şampiyonluğu kaçırmasının ardından DTM‘deki üçüncü sezonuna geri döndü.

İskoç pilot geçtiğimiz hafta Hockenheim’deki sezon öncesi testleri zirvede tamamladı ve Almanya kökenli serinin bu yılki mücadelesine odaklandığını söyledi.

” Mercedes ile geleceğimiz için kş boyunca çok çalıştık. Hala DTM‘in bir parçası olduğum için mutluyum, ve bu işi iyi yapmak için tamemen kendimizi adadık, % 100’ümü veriyorum. DTM harika bir şampiyona, olunabilecek güzel bir yer, ve bu yıl Mercedes ve McLaren ile olan ilişkimi koruyabileceğimden dolayı mutluyum.”

Di Resta bu sezon eski şampiyon Gary Paffett ile HWA-Mercedes kadrosuna dahil oldu ve iddialı olmak için ön sırada mücadele etmeyi umuyor.

” Açıkcası takımda Gary’e sahip olmak güzel. İyi dostuz ve daha önce de böyleydik (Persson Motorsport – 2007).”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir