Magnussen Geleceğinden Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen McLaren ile devam etmek istediğini, ancak geleceği hakkındaki belirsizliklerden endişe ederek zaman kaybedemeyeceğini söyledi.

McLaren Honda’nın dönüşüyle birlikte henüz sürücülerine karar vermiş değil. Üreticinin Alonso, Vettel veya Hamilton’u istediği biliniyor.

Önümüzdeki yıl nerede olacağı sorulduğunda Magnussen: “Henüz kovulmadım!”

“Bence McLaren’ın önünde harika bir gelecek var ve bir çok olumlu şey oluyor. Gerçekten bu geleceğin bir parçası olmak istiyorum.”

“Tek yapabileceğim elimden gelenin en iyisini yapmak. Takımdaki herkes aynı konumda. Elinizden geleni yapmalısınız ve sonuçlar ortaya koymalısınız.”

“F1 budur. Olumsuz düşünmüyorum, burada olmaktan dolayı mutluyum.”Magnussen son üç yarışın sıralamalarında Button’ın önündeydi ve yarıştan yarışa geliştiğini söylüyor.”Formula 1’deyseniz öğrenmeniz asla bitmez. F1 her zaman değişiyor ve sürekli öğreniyorsunuz. Formula 1 böyle bir yer.””Jenson’a öğrenmesinin bittiğini sorarsanız muhtemelen hayır cevabını verecektir. Elbette ben bir çaylağım ve sezon içinde öğrenmem gereken çok fazla şey var.””Çok şey öğrendiğimi hissediyorum, ancak bunun yavaşladığı bir noktaya geldiğimi düşünmüyorum. Hala öğrenecek çok fazla şey var, lastik aşınması, lastik yönetimi, yakıt yönetimi, ayar değişiklikleri. Bunları öğrendikçe daha iyi oluyorsunuz.”


Yorumlar

“Magnussen Geleceğinden Endişeli Değil” için 5 yanıt

  1. ”bence magnussen yarışmalı. sene başından beri button kalmalı diyordum ama son 2 yarıştır magnussenin yaptığı iyi savunmalar fikrimi değiştirdi. geçenlerde verdiği röportajda fikrimin değişmesinde etkili oldu.”

    sormazlarmı adama diğer yarışlar sen nerdeydin son yarışlarda mı aklın başına geldi diye..

    diken üstünde oturmaya devam kaderi

    Alonsoya bağlı bir çaylak..

    Alonso gelirse bence Yollanır tecrübeti tercih ederler gibime geliyor test pilotluğuna devam

    testlerde istediğin kadar agresif kullan ceza yok..

  2. Bora Vardar avatarı

    magnussen gayet yeterli bir pilot unutmayın ki çocuk çaylak haliyle bu savunmaları yapıyor.Ha derseniz ki acemi cesareti o konuda yorum yapamam ama bu savunmaları yapmakta biraz ister yani spa da aloyu çimlere atması dışında ben hatalı işini görmedim ki bu çocuğun altına ortalamanın bir tık üst hızında araç verilirse çok canlar yakar şampiyonayı değiştirir.

  3. OtonomAktor avatarı

    bence magnussen yarışmalı. sene başından beri button kalmalı diyordum ama son 2 yarıştır magnussenin yaptığı iyi savunmalar fikrimi değiştirdi. geçenlerde verdiği röportajda fikrimin değişmesinde etkili oldu.

  4. Perez’i kovmaları kolay olmuştu. Aynısını Magnussen’e yapabileceklerini sanmıyorum. Keşke seneye Magnussen-Vandoorne ikilisiyle çıksalar.

  5. Button 1 sene daha yarışır.O arada Magnussen test pilotu olur.Button bırakınca geri dönebilir.Şuan en büyük ihtimal bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir