Button: Honda’nın Tecrübeli Pilota İhtiyacı Olacak

yazar:

kategori:

Jenson Button Honda’nın yeni motorundan azamiyi elde edebilmesi için önümüzdeki sezonda tecrübeli bir sürücüye ihtiyacı olacağını düşünüyor.

McLaren ve Honda önümüzdeki sezon 1992’den bu yana tekrar bir araya geliyor ve Japon üretici McLaren’ın ana destekçisi olarak görev yapacak.

Takım henüz sürücü kadrosunu duyurmuş değil, Honda’nın Sebastian Vettel veya Fernando Alonso’yu istediği biliniyor, ancak bu iki pilot da önümüzdeki yıl için kontrata sahipler.

261 yarış ile birlikte Formula 1’in yarışan en deneyimli pilotu Button Honda’nın tecrübeli bir pilota ihtiyacı olduğunu söylüyor.

“Eğer deneyimli sürücülere sahip olurlarsa gelişim amaçlı sürüş yapmak onlara yardım edebilir. Bu ERS ile bütün delikleri doldurulan bir güç ünitesi ve sürücü ve his etmenini de katmalısınız, deneyim ile birlikte bundan yararlanabilirsiniz.”

Button McLaren’ın Honda ile iyi ilişkiler kurabileceğine inanıyor.

“Takımlar bir Japon üretici ile çalışmakta sıkıntı çekebilir, ancak McLaren Japon dilini ve kültürünü anlayacak ve uyum sağlayacaktır.”

“Daha önce Honda ile çalıştılar, uzun zaman önceydi, ancak Honda ile birlikte çalışmak ve yeterli zamanı harcamada sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum.”

“Sadece mühendisler ve aerodinamistlerden bahsetmiyorum, mekanikerler de Japon kültürünü anlamak için zaman harcamalılar.”

“Hepsi bunu biliyor ve bunu yapıyor, bu yüzden kelimelerin izin verdiği iyi bir ortaklık ve iyi bir anlama olacak.”


Yorumlar

“Button: Honda’nın Tecrübeli Pilota İhtiyacı Olacak” için 5 yanıt

  1. KOVUN GİTSİN KOYUN VANDORMU yapalım bir manyaklık …

  2. Honda döndü dolaştı Button’u geri buldu. Alonso işi olmazsa bile Mclaren Button’u gönderir. Ellerinde referans olarak Magnussen var ve yanına Vandoorne gelirse iyi olabilir.

    1. K-Mag Vandoorne hayalin bi gün gerçekleşecek herhalde bu gidişle 🙂

  3. Alonso Button McLaren Honda kulağa hoş geliyor. Bence Magnussen bir sene daha hakedecek kadar hızlı olamadı. Alonso’nun yanında aşırı sönük kalır. Ve Button Alonso mücadelesi daha heyecanlı olur. 2 dünya şampiyonuyla yarışan tek takım olmak var tabi yine. Uzun bir aradan sonra.

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      DOstum yapma… Ne button’u. Sence bu iki isim heyecanlı olacak gibi geliyormu kulağına. MAG en azından 2. seneyi hak ediyor bence. Button için harcanacak bir pilot olduğunu düşünmüyorum. Hee ALO ister mi MAG’ı orasını bilemicem 😀

      ” Hem ALO- BUT olsa bile şampiyonlarla yarışan tek takım olma ” konusunda bu kadar peşin hüküm verme. En arifler bile sonu göremez. Bakarsın Ferrari RAİ nin yanına bir şampiyon pilot daha koyar. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir