2006 Japonya GP Özeti


Yorumlar

“2006 Japonya GP Özeti” için 5 yanıt

  1. ya şumi bu yarışta şampiyonluğu patlayan motoru yüzünden kaybetmedi zaten şampiyonluk şansıda bundan bir yarış öncesindemiydi hatırlayamıyorum alonsonun patlayan motoru sayesindeydi alonso patlattı bu kazandı o yarışı sonra bu patlattı alonso kaybettiği avantajı tekrar eline aldı arkadaş senelerdir bir geyik şumi şampiyonluğu bu yuzden kaybetmiş. objektif yorum yapın artık birazda insanı spordan soğutuyorlar yaff 😀 😀

    1. Pardon da bu yorumun nesi seni spordan soğuttu anlamadım. Ayrıca bir yarış öncesi değil iki yarış öncesi italya gp de Alonsonun motoru patladı en iyi ihtimalle de üçüncü olabilirdi.Sonraki Çin yarışını da Schumi kazanıp galibiyet üstünlüğü ile puan tablosun da birinci sıraya yükseldi.Son yarışlarda Alonsonun performansının düştüğünü de hesaba katarsan Schumi Alonsonun motoru patlamasa dahi şampiyon olabilirdi. Kendine gül bence sen.

  2. Tamam dünya şampiyonluğunu neredeyse garantiledin ama Schuminin kısmetsizliği sayesinde. Ayrıca Podyumda takım arkadaşı Fisichella hüngür hüngür ağlarken (En yakın arkadaşını kaybetmişti.)Alonso sevinçten havalara uçmuştu. Ne kadar büyük pilot olsada bu davranışları sebebiyle bir türlü ısınamadım Alonsoya.

  3. ben bu yarışta uyuya kalmıştım tekrar uyandığımda ise gördüğüm tek şey kırmızı otomobilden çıkan beyaz dumanlar

  4. Dün gibi hatırlıyorum

    Schumi’nin şampiyonluğu fiilen kaybettikten sonra takıma verdiği tepki takdir edilesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir