F1 Racing Yeniden Yayında

yazar:

kategori:

Formula 1 yayın hakkını aldıktan sonra sporun gelişmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştiren TRT Özel tv yayınlarının yanı sıra dünyanın en çok satan Formula 1 dergisi F1 Racing’i yeniden çıkarıyor.

Daha önce Türkiye’de 99 sayısı yayınlanan derginin 100’ncü sayısı yine Formula 1 dünyasının tüm haber ve detaylarını içeriyor. Türkiye Grand Prix’si özel sayısında ayrıca ilginç araştırma dosyaları var.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in onayıyla derginin startı verildi.
Genel yayın yönetmenliğini Murat Yığcı’nın yapacağı dergide Okay Karacan ve Serhan Acar’ın yarış kritikleri yer alacak.

 

Medyatava


Yorumlar

  1. başta onay veren ibrahim şahin e vede bu derginin yeniden stanttaki yerini almasında emeği olan herkese teşekkür ederim.

  2. elif çivici avatarı

    kaçırdıgımız sayıları da bi kampanya yapıp verseler ya :D:P

  3. katafalk kaya avatarı
    katafalk kaya

    serhan acar'in bu konudaki cabalarini da kucumsememek gerek. dikkatinizi cekmek istedim.

  4. Her ne kadar internetten takip etsekte derginin yeri bir başka.

  5. Bu gerçekten çok çok iyi bir haber oldu.Button'ın yarış kazanmasından daha çok sevindim desem yeridir.Özlemiştik doğrusu özlem sona eriyor nihayet.

  6. Nihayet, Doğuş Grubu ekonomik kriz var diye F1 Racing'i kaldırıp gereksiz bir çok dergi piyasaya sürmüştü, çakallık yapıp. Güzel haber oldu. TRT falan çıkarsın ama bu dergi olsun.

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    yukardaki sayı elimde var ahhh maziii ahhh eski günlerr…

  8. çok sevindim ya..anlatamam…:D:D:D süper haber

  9. Süper haber

  10. doğuş grubu gibi bir yönetimin yaptığı en büyük hata idi. kriz var diye böyle bir karar alınır mı biz arşivciler ne yapacak hiç düşündü mü. bizi düşünmeyeni biz düşünür müyüz? zaten iki kere satışı durdurulmuştu. eğer 3 sene sonunda Türkiye grand prix anlaşması imzalanmazsa trt yayın alımına gitmez o da bu sebeple dergiyi sonlandırır.

  11. burak bocek avatarı

    Süper:)

  12. Harika ötesi bir haber.F1 seven herkesin alması gerek.Geçekten ciddi şekilde f1 konusunda eğitici bir dergi..Eski kapağa bak be bi Rubinho kalmış eskilerden.Sene sonunda da sıra onda:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir