Raikkonen, Singapur’un Ayarlar Açısından Dönüm Noktası Olduğunu Düşünüyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Singapur GP hafta sonunun ayarlar açısından kendisi için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyor.

Sezon boyunca Alonso’nun performansına yetişmekte zorlanan Raikkonen, Singapur sıralamalarında 1. seansta en hızlı isim olmuş, 2. seansta Alonso ile aynı dereceyi elde etmiş ancak 3. seanstaki yazılım sorunu ile ancak 7. hızlı zamanı kaydetmişti.

Buna rağmen Raikkonen, Ferrari’nin sonunda kendisine istediği gibi bir araç verebildiğini söyledi.

Raikkonen “Paket olarak gelişen şeyler var ancak istediğimiz gibi sürebildiğim hissine sahiptim ve tüm sene boyunca sahip olduğum araca göre sürüşü daha kolaydı.”

“Daha öncesinde her virajda tahmin oyunu oluyordu ancak şimdi neler olacağı konusunda güveniyorum ve kendi stilimle sürebiliyorum.”

“İstediğiniz şeyler olursa hayatınız daha kolay oluyor. Direkt olarak iyi tur zamanı yapabiliyorsunuz.”

“Singapur gibi pistlerde ön tarafta zorlanıyorsanız çok rahat bir şekilde yarım saniye daha yavaş olursunuz.”

“Güzel bir duyguydu ve sıralamaları tamamlasak daha güzel olurdu. Umarım sorunları çözeriz ve bu yönde devam edip  her zaman iyi hislere sahip olduğum, ön tarafı iyi bir aracım olur.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Singapur’un Ayarlar Açısından Dönüm Noktası Olduğunu Düşünüyor” için 3 yanıt

  1. zaten kiminin bu kadar yavaş kalması yani ortalama yarım saniye normal değildi,ama bazı fanatik arkadaşlar olayı biraz çarpıttılar ama f1’i eskiden izleyenler rai’nin saf hız olarak en iyisi olduğunu bilir bunu çoğu pilotun açıklamalarından da okuduk zamanında tamam komple pilot dediğin zaman aklıma alo gelir ama saf hız başka bişey,kimi’nin araçta mutlu olduğuna sevindim,devamı gelir inşallah…

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Artık raiden aracın ulaştığı maximum noktayı görmeye başlıycaz sanırım bu çok iyi haber singapur sıralamalarının devamını bekliyoruz yarışta yorum yapmaya gerke yok cünkü singapura dünyanın en iyi pilotu gelse bile atak yapamazdı (araç öndenkinden cok belirgin şekilde hızlı degilse.)
    NOT: KONU DIŞI
    Abdullah bey tahmin oyununda singapur sonuçları yok suzuka tahmin yapılamıyor biraz ilgilenilmesi gerek sanırım.

    1. evet Singapur da geçişler çok zor. Singapur için geçişler dendiğinde aklıma ilk 2010 robert kubika renault aklıma geliyor. benim için renaultun en beğendiğim aracıydı.
      http://www.youtube.com/watch?v=9AvsavOM4Lg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir