Massa Yol Tutuşu Eksikliğinden Şikayet Etti

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Japonya’da ilk gün çalışmalarında yol tutuşunun eksik olduğundan şikayet etti ancak takım arkadaşı Valtteri Bottas’ın performansının Red Bull ile mücadele edebileceklerini gösterdiğini söyledi.

Bottas bugünkü seansları 4 ve 3. sıralarda tamamlarken Massa ilk 10’a girmekte zorlandı. Massa bugün ayarlarda sıkıntı yaşadığını ve yarınki kuru zeminde geçmesi beklenen sıralamalara kadar sorunu çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Massa “Valtteri bugün çok hızlıydı ancak ben aracımda sorunlar yaşadım. Araçta yol tutuşu hissetmedim. Denediğim tüm lastiklerde büyük zorluk çekiyordum. Aracımda bir şeyin sorun çıkardığından eminim. Bu sorunu çözmeli ve nedenini anlamalıyız. Tüm gece bununla uğraşacağız. Sorunu çözersek rekabetçi olabiliriz.”

“Sadece ayarlarda sorun olduğunu düşünmüyorum. Her nedense bir kaç parçanın düzgün çalışmadığını düşünüyorum. Yarın için bir çok parçayı değiştirmemiz ve sorunu anlamamız lazım çünkü bir şeyler çalışmıyor.”

“Sorunun yeni parçalardan kaynaklandığını düşünmüyorum.  Araçta, zeminde bir şeyler çalışmıyor olmalı. Sorunu bulmak için her şeyi değiştirmemiz gerekecek.” dedi.

Massa, iyi bir sıralama geçirmek için bu sorunu çözmeleri gerektiğini düşünüyor. Massa “Sorunu çözmezsek sıralamalarda rekabetçi olamam. Paket umduğumuz gibi çalışmalı. Valtteri ne kadar rekabetçi olduğumuzu gösterdi. Sorunu çözebilirsek burada iyi olabiliriz. Burası her zaman sevdiğim ve rekabetçi olduğum bir pist.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir