Superbike’da Kazananlar Guintoli ve Melandri

yazar:

kategori:

Magny Cours’taki Superbike haftasonunun ilk yarışını Aprilia’dan gelen takım emirleri ile Sylvain Guintoli kazandı.

Marco Melandri ve Guintoli yarışı başından sonuna kadar önde götürdüler ve lider Melandri takım emriyle şampiyonluk için savaşan Guintoli’ye yol verdi.

İkinci yarışta Marco Melandri bu kez takım emirlerini dinlemedi ve yarışı Guintoli’nin önünde kazandı.

Yarışı uzun süre lider götüren Jonathan Rea 11. turda düşünce yarışı bırakmak zorunda kaldı.

Şampiyon adayı Tom Sykes son turlarda Leon Haslam’a geçilince dördüncülüğe razı olmak zorunda kaldı.

Sykes son iki yarışa Guintoli’nin 12 puan önünde giriyor.


Yorumlar

“Superbike’da Kazananlar Guintoli ve Melandri” için 6 yanıt

  1. vay bee bianchinin durumu yüzünden diğer serileri kaçırdık.şimdi birileri çıkıp nasıl bir insansın demeye kalkmasın.ölümlü dünya tabiki onlar yarışacak bizde izleyecez.sonuçta bizim mesleğimizde tehlikeli. artı bunlar milyon dolarlar alırken biz 30-40 tl yevmiyeye çalışıyoruz.

    1. Onur Gentas avatarı

      Diyorsun ki bu işin fıtratında var bu kazalar. Fıtratında var da bu tür kazalarda da duyarlı olmak insan olmanın gereğidir.

      1. ne yapmamı bekliyordun ya tutmamımı. ölümden başka herşeyin yalan olmasını bilir önemsemem.ama saygı duyarım.unutulmasınki biz seyirciler var olduğumuz sürece onlar ve diğer sporcular var olur.madem traktör suçlu ozaman vinç kullansınlar monacodaki gibi.pistte parça yoksa scyede gerek kalmaz tribün tellerinide yükseltirsen hiçbir dert kalmaz.kabinide örtsünler çelik cam ile.o zaman tayfunda bile sürülür.

        son olarak şuan yaptığın gibi hayat devam ediyor.tıpkı bu sporun en büyüğü msc ye kimsenin birşey yapamadığı gibi.yani ALLAH cc dediği olur.istesende istemesende.ayrıca fıtrak kelimesini kullana sığırdan nefret ettiğim gibi bu kelimeyide sevmiyorum.kısacası kaderinde ne varsa odur ne 1 saniye ileri nede geri. atasözüyle bitireyim (ölüm gelmiş cihana,baş ağrısı bahana)

        1. Onur Gentas avatarı

          Fıtrat kelimesini özellikle kullanmıştım. 300 madencinin ölümünü kader gibi göstermenin ne kadar acınası bir durum olduğunu vurgulamak için. Sizin dediğinizde ona geliyor. Tabi ki bu kazaları engellemek mümkün ama kaza olduysa da bunun yasını tutmak ve üzüntüsünü yaşamakta bana göre gayet normal.

          1. benim yas tutma zorunluluğum yok demek istedim.ne diyeyim hayırlısı be gülüm

  2. bu takım emri her yerde varmı ne iştir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir