Forza Jules, Forza Michael

yazar:

kategori:

Yorumlar

“Forza Jules, Forza Michael” için 4 yanıt

  1. ←Simply The Best avatarı
    ←Simply The Best

    Acil şifalar diliyorum ikisine. Umarım ikisi de çabucak iyileşir, Bianchi de Massa gibi pistlere hemen geri döner.

    1. Eren Donmez avatarı

      ya çıkan birçok habere göre iyileşse bile tekrar f1 koltuğuna dönme hatta vücut fonksiyonlarının tamamını kullanma ihtimali yokmuş. kafada ciddi hasar varmış. yani yanlış anlaşılmasın ama, daha derin bir düşünce ile bakarsak, senna’nın da dediği gibi ölmesi onu daha büyük bir efsane yapabilir.

      1. Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules# avatarı
        Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules#

        Yanı ölse efsane olsa daha mı ıyı olacak sızın dusuncenızle…???Yapmayın lutfen…O zaman schumı ölsun adam zaten efsane yasamasına ne gerek varki O zaman Lauda ölseydi daha iyiydi,Massa içinde aynısı gecerli.Bunları tartısma ve polemık ıcın yazmıyorum yanlıs anlasılmasın..ınsallah ıyılesır ve vucut fonksıyonlarını en ıyı sekılde kullanarak ıstedıgı yerde ferrarıde goruruz onu…

        1. Schumi uzun yıllar önce efsane oldu zaten. Daha az efsane veya daha çok efsane diye bir şey söz konusu değil benim kafamda.

          Bir pilotun yarışırken ölmesi onun efsaneleşmesine katkıda bulunabilir. Bana kalırsa Senna bu yüzden Prost’tan çok daha fazla itibar görüyor. Ancak pist dışındaki bir olayın bir katkısı olacağını düşünmüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir