Montezemolo: Bianchi’ye Ferrari Sözü Verilmişti

yazar:

kategori:

Eski Ferrari başkanı Luca di Montezemolo’ya göre Jules Bianchi’nin geleceği Ferrari’ydi ve bu 2015 yılında mümkün olabilirdi.

“Bu çocuk bizimle doğru ve gelecekte sürücümüz olacağını düşünüyorduk.”

“Önümüzdeki yıl üç araçla yarışmamız gerekecekti ve üçüncü araç için onu düşünmüştük, son yıllarda mükemmel bir sürücü olmuştu. Umarım yakında iyi haberler alırız.”

“Ne yazık ki bu tür şeylerde hep geç kalıyoruz, ancak Suzuka’da neyin çalışmadığını bulmalıyız. Eğer hatalı bir şey varsa bunu değiştirmek zorundayız.”

“Kesinlikle düşük ışıkta çok özel bir yarıştı ve çok fazla su vardı. Bu şartlarda başka yarışlar da yaptık ancak hiçbir şey olmadı. Önemli olan şey sebebi anlamak ve tekrar olmasının önüne geçmek.”


Yorumlar

“Montezemolo: Bianchi’ye Ferrari Sözü Verilmişti” için 11 yanıt

  1. Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules# avatarı
    Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules#

    Resım on numara…

  2. Keşke şu 3 araç olayı gerçek olsa da Alonso Mercedes e gelse

    Çaylak yılından bu yana Hamilton ne kadar gelişti bunu sadece Alonso sayesinde öğrenebiliriz

  3. Bana bu tip açiklamalar hiç inandirici gelmiyor,Allah korusun Bianchi spora donemeyecek sekilde sagligini kaybederse bu seferde bu elim kaza olmasa 2015te Bianchi ilemi yarisacaktik diyecekler,ve belki spora donemeyecek durumda oldugu açiklanirsa evet bunu diyecekler…

  4. Üç araç olsaydı belki yarışabilirdi ama hele ki kontratı varken Raikkonen’i sepetlemezler. Bianchi’ye yazık oldu derim, başka da denecek şey yok.

    Bu arada Montezemolo da Ferrari’den kopamamış anlaşılan, hala bizli yorum yapıyor. Lauda Mercedeste, Marko Red Bull’da ne yapıyorsa Montezemolo’yu da Ferrari garajına alsınlar. Konuşsun dursun kendi kendine 🙂

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Abi şimdi adam patronluktan garaja mı girsin 😀

  5. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Elbet geri dönecek ve tekrardan yarışacak.

  6. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Ferrari’de yarışan yada yarışacak pilotların sanki kaderi bu.Geçmişte Gilles kazası,farkı pilotların kazaları ölümleri,en son Massa nın ölümden dönüşü şimdi de bu.Alonso da kafasının hemen üzerinden Grosjean geçince kısa bir şok yaşamıştı.Gerçekten lanet gibi.

  7. geçmiş olsun bianchi ye hızlı gitse böyle riskler oluyor sıradan sürse pilotlar yavaş v.s deniyor zor işler

  8. Şu üç araç işi ne oldu ? Tamamıyla rafa mı kalktı ? Şu üç araç işi olsun,
    Alonso Mercedes’ gelsin bol aksiyonlu,kavgalı,gürültülü bir sezon izleyelim:)

  9. buda demek oluyorki 2015 kadrosu önceden karar verilmiş wettel ve Jules Bianchi olarak … yani raikonende yolcuydu bu sezon sonunda

    1. “Önümüzdeki yıl üç araçla yarışmamız gerekecekti ve üçüncü araç için onu düşünmüştük, son yıllarda mükemmel bir sürücü olmuştu. Umarım yakında iyi haberler alırız.”

      Şurdan anladığın bu mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir