Ferrari’de Baldisserri Fabrikaya Gönderildi!

yazar:

kategori:

Ferrari takımı sezona yaptıkları kötü başlangıcın ardından personel dağılımında değişikliğe gittiğini duyurdu ve Luca Baldisserri fabrikada bir göreve getirildi.

Takımın 1992′den beri yaptığı en kötü başlangıcın ardından yöneticiler Maranello’da toplandılar ve durumu mümkün olduğu kadar kısa sürede tersine çevirmek için neler yapılabileceği görüşüldü.

Performansı geliştirme amacıyla takım Kimi Raikkonen ve Felipe Massa’nın şampiyonluk mücadelesinde yer alabilmeleri için aracın gelişimini sağlamak amacıyla yeni bir çalışma grubu kuruldu.

Bu grubun başında Aldo Costa bulunacak ve Baldisserri fabrikadaki sorumlulukları yönetecek. Çalışmalarda aracın gelişimi konusunda tüm alanlar geliştirilmeye çalışılacak ve FIA’nın onay vermesi halinde çift katmanlı difüzör üzerinde de çalışılacak. Bu değişime Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali karar verdi.

Bu değişimin yanında Ferrari bu hafta sonu yapılacak olan Çin GP’sine yeni parçalar getirecek. Bu yeni parçalar içerisinde Mark Gene’nin geçen hafta düzlük testinde denediği yeni ön kanat yer alacak.

Ferraribu haftaki FIA Temyiz Mahkemesi’nde kendisini Rory Bryne ve Nikolas Tombazis’in temsil edeceğini de açıkladı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir