Ken Block, Güvenlik Tehdidi Nedeniyle İstanbul’a Gelmemiş!

Amerikalı ralli yıldızı Ken Block, bu hafta sonu Dünya Rallycross Şampiyonası’nın Türkiye’de gerçekleştirilecek ayağına güvenlik endişesi ile gelmedi!

Bu hafta sonu Intercity İstanbul Park pistinde Rallycross mücadelesi gerçekleşecek. Bu organizasyona katılacak yıldız isimlerden birisi Ken Block’tu. Ancak ülkemizde yaşanan gerginlikler bahane eden Block Türkiye’ye gelmeyeceğini açıkladı.

Britanya hükümeti Türkiye’nin Suriye kıyısında yer alan şehirlerine seyahat edilmemesi tavsiyesinde bulunmuş. İstanbul tehlikeli bölgeden çok uzakta olmasına rağmen Block bu öneriyi dikkate alarak gelmeyeceğini takımı aracılığıyla organizatörlere bildirmiş.


Yorumlar

“Ken Block, Güvenlik Tehdidi Nedeniyle İstanbul’a Gelmemiş!” için 13 yanıt

  1. Niye gelsin ki?

    Ben olsam ben de gelmen

  2. 43 hangi yarışta vardı ki?? Peter geliyor gerisi hikaye

    1. peter kim ula 43 ün yanında ne yapabilir

  3. Biz zaten normal değiliz Onu diyen ingilizlerde barzo. Ken block adamsın! İntercity bu organizasyonları düzenleyenler adamsınız.

  4. Murat Aksoy avatarı

    O zaman organizasyon neden yapılıyor? Güvenlik nedeniyle iptal etsinler! Ayrıca şu anda Türkiye için asıl tehdit ISID değil sokaktaki katiller ve teröristler. Isid hangi Türk vatandaşına hangi polise askere sivile zarar verdi de Ken Block gelmiyor? Bu adamın asıl gelmeme nedeni bir haftadır sokaklarda yaşanan şehir terörü. Asıl tehdit sınırın dışında değil içinde!

  5. çok iyi yapmış

    insanlar canlarını sokakta bulmuyor

  6. Bazı arkadaşlar tepki oluşturabilir ancak, adam haklı. IŞID güneydoğu sınırında olabilir ancak İstanbul’un göbeğinde binlerce yandaşı var. Günlerdir sokakları yaktılar. Organizasyon’da bir sivil saldırı ve ya daha kötüsü bir eylem, canlı bomba vs. olmayacağı ne malum.

  7. Daha kimler gelmeyecek bakalım.

  8. SLaYeR KiNG avatarı

    lady gaga geliyor da bu barzo gelmese ne olur

  9. Çok haklı.Biz bile ülkede şansına yaşıyoruz.

  10. Adam haklı maalesef. Ne durumlara düştük.

  11. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Dünyaya rezil oluyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir