Baba Bianchi: Oğlumun Durumunda Değişiklik Yok

yazar:

kategori:

Jules Bianchi’nin babası Philippe Bianchi, Suzuka’da kurtarma aracına çarparak ciddi bir kaza geçiren ve durumu kritik olan Bianchi’nin durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.

Bianchi’ye dünyanın dört bir yanından gelen destek mesajları için teşekkür eden Philippe Bianchi “Bu gerçekten muazzam birşey.  Jules’in güzel bir çocuk olduğunu biliyorum ancak bunu ben bile hayal edemezdim.” dedi.

Baba Bianchi, 25 yaşındaki pilotun durumunun ciddiyetini koruduğunu kabul etti.

“Profesör Saillant ve Ferrari’nin talebi üzerine İtalya’dan gelen uzman doktorlar tam bir işbirliği yapıyorlar. Bu yüzden daha iyi bir bakım olamazdı”

“Durumunda kayda değer herhangi bir değişiklik yok. Herkes onun kritik bir aşamada olduğunu biliyor. Ama Jules yarışlarda olduğu gibi hep mücadele eden ve savaşan birisidir. O güçlüdür”

İtalya’nın La Gazzetta dello Sport gazetesi, Marussia sürücüsünün en yakın arkadaşı Lorenz ve Bianchi’nin kardeşleri Tom ve Melanie’nin Japonya’da olduğunu yazdı.

Bununla birlikte Philippe oğlunun kazasının görüntülerini görmediğini söyledi.

“Videoyu görmek istemiyorum. Bu bir yarış olayı ve konuşmak zor. Bu benim için trafik kazası gibi birşey. Ne olduğuna bağlı olarak elbette daha sonra birşeyler diyeceğim”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir