Heidfeld Umutlarını Yeni Aero Pakete Çevirdi

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, İspanya GP’sinde kullanacakları yeni aero paketten bazı şeyler ummaya başladı.

Ne Heidfeld ne de Kubica Çin’de yapılan sıralama turlarında son bölüme kalabildi ve Heidfeld Avrupa sezonu için tasarlanan yeni aero paketin çalışmasını umuyor.

Heidfeld “Q2′deki ilk ve en hızlı turum araçtan çıkarabileceğim en iyi turdu ve gerçekten iyi bir dereceydi. İkinci turda daha iyisini umuyordum çünkü sıralamalarda pist koşulları sürekli gelişiyor.”

“Ancak daha sonra o set opsiyon lastiklerde yol tutuşu yoktu. Bunun nedenini bulmalıyız.”

“Sıralamalarda son bölümü çok az farkla kaçırdık ancak yine de performans eksikliği yaşadığımız açık. İspanya GP’de gelecek olan yeni aero paketin bize yardım etmesini umuyoruz.”

“Şu an için önemli olan bu durumdan en iyi sonucu çıkarabilmek ve yarın yağmur ihtimali var. Bu harika. Yarış stratejimizi iyi düşüneceğiz. Son 10 pilot dışında olduğum için yakıt yükümü istediğim gibi seçebilirim.” dedi.

Kubica “Aracın yol tutuşu yoktu ve sürüşü kolay değildi. Yumuşak lastikler ile zorlandım. Bu sabahki seansın ardından bunu beklemiyordum çünkü yumuşak ve sert lastikler arasındaki fark fazlaydı. Buna ek olarak 12. virajda hata yaptım ve bu bana zaman kaybettirdi.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir