Alonso “Movistar” ile Yeni Takımını Arıyor

yazar:

kategori:

2015 Formula 1 sezonu öncesinde aptal sezon bir türlü sakinleşmek bilmiyor. Özellikle Sebastian Vettel ve Fernando Alonso’nun geleceği büyük merak uyandırıyor.

Geçtiğimiz hafta bugün Red Bull’dan ayrılacağı açıklanan Vettel’in henüz hangi takıma geçeceği açıklanmadı. Çok az McLaren söylentileri olsa da Vettel’in Ferrari’de Fernando Alonso’nun yerine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fernando Alonso’nun durumu ise henüz netlik kazanmış değil. Alonso’nun McLaren’e geçeceği düşünülüyor olsa da Mercedes’te Lewis Hamilton’un yerini istediği de biliniyor.

İSpanya’nın Marca gazetesi, ülkenin mobil operatör devi Movistar’ın Alonso’nun sıradaki F1 takımına sponsor olma kararını aldığını yazdı.

Haberde “McLaren ile görüşmeler devam ediyor. Bunun yanında Mercedes ile olan Blackberry ile de görüşmeler var. Movistar hattı satıyor, Blackberry ise telefonları.” sözlerine yer verildi.

Alonso gelecek sene Mercedes’te yer bulamazsa bir senelik anlaşma istiyor ya da bir sene ara verme fikrini değerlendiriyor.

Times gazetesi “McLaren ara takımı olmak istemiyor.” diyerek McLaren’in tek senelik anlaşmaya yakın olmadığını belirtti.

Aptal sezon Alonso ve Vettel ile bitmiyor. Diğer sürücülerin çoğu bu iki sürücünün yapacağı hamleye göre diğer sürücülerin geleceği de şekillenecek.

Romain Grosjean “Her şey Alonso’nun McLaren’e gitmesine ya da ayrılıp bir sene sonra geri dönmesine bağlı.” dedi.

Jenson Button “Ailem ve ben içerisinde bulunduğum durumu, sporda yaptıklarıma bakarak anlamakta güçlük çekiyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso “Movistar” ile Yeni Takımını Arıyor” için 19 yanıt

  1. Movistar’ı anlarım da Blackberry konusunda dayanakları yoksa bu yalan söylediklerinin kanıtı olabilir. Blackberry kanadalı bir şirket ve halihazırda Mercedes’in sponsoru, orada mutlulardır 🙂

  2. Alonso’nun sponsorları truva atı görevini görüyor.

  3. Sponsor pilotu ne olacak :p

    Şaka bir yana gitmesin bi yere, Ferrari’de kalsın..

    1. Yine bir sıralama ardından tek kurşunluk bir güven gelmiş sanırım. Kalsa ne olacak 1 sene daha komplo teorileri ve araç uymayışı muhabbeti dinleyecegiz. İşin içine rai emekli olacak takmıyor yea. Muhabbeti de girebilir tabii.

    2. Kalsa ne olur ki? Adama atmadığınız iftira kalmadı.Gitsin de kurtulsun.Siz de Vettelcilerle kıyasıya kapışırsınız.

  4. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Bunun yanında Mercedes ile olan Blackberry ile de görüşmeler var. Movistar hattı satıyor, Blackberry ise telefonları.”

    Blackberry’mi kaldı ya? Firma iflasın eşiğinde. Mercedes’le zaten 2012 yılında sözleşme imzaladılar ki o zaman durum bugüne göre çok daha iyiydi.

    Mercedes’in aklını Movistar falan çelemez. Ayrıca Hamilton’ın sözleşmesi devam ediyor. Hamilton’da takımdan aklı varsa ayrılmaz.

  5. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Alonso 1 sezonluk anlaşma istiyorsa kalsın. 1 Sezonluğuna geleceğine hiç gelmesin.

    Mercedes koltuğunu ise bence unutmalı. Hamilton 2015 sonuna kadar kalacağını sürekli açıkladı. 2016 ve 2017’yi kapsayan 2 yıllık sözleşme uzatma durumunu ise sezon sonunda oturup konuşacaklarını söyledi Lauda.

    Alonso, 2018’e kadar Mercedes’i unutsun ki gitse dahi 37 yaşında olacak. Mercedes seçeneği bence kapalı.

    McLaren’de 1 yıllığına Alonso’yu almaz. Red Bull’da kapalı. Kala kala Lotus kaldı. Geçmiş olsun…

  6. Bu nasıl bi adamdır yaa daha önce santanderle raikonenin yerini aldı ama şampiyon bile olamadı şimdide movişstar ile hamiltonun ayağını kaydırmaya çalışıyor,tam bir utanç abidesi:)))))

  7. Son paragrafta gülmekten öldüm. 😀

  8. sponsor varda bu sponsor ile seneye rosbergı gonderseler guzel olurdu zaten fanı bıle yokta alo ham ıkılısı ıyı olurdu

  9. Aptal nedir yahu, kullanım cok itici ve anlamsız.

    1. İngiltere’de çok yaygın kullanılan bir söz, silly season. Bu şekilde çevirmişler.

      1. Uygun bir çeviri değil kanımca. Dil ahengine uymuyor. İtici bir kullanım. Tdk damarim da ayaklanmış değil ancak kötü geliyor kulağa.

    2. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Transfer dedikodularının yoğun olduğu sezonlara ”Aptal Sezon” ismi verilir. Bu sezonda böyle bir sezon.

  10. Alonso çek o güzel gözlerini Lewisin koltugundan 😀

    1. daha önce hıç gozlerine dikkat etmemiştim adamın merak ettim baktım sayende 😀

      1. Dediğim kadar varmış değil mi ? 😀

  11. Mercedes de olabilir bir koltuk boşalması durumunu en çok gözden geçiren kişinin Vettel olduğunu sanıyorum. Vettel in yaptığı zeki kelimesini içeren açıklamanın o manaya gelebileceğini düşünüyorum.Alonso , McLaren de başına gelebileceklerden endişelendiği için mesafeli yaklaşıyordur.Honda yı bilemiyorum ama Prodmou nun Mclaren aracında iş çıkarma ihtimali oldukça yüksek ve bu haliyle oldukça ilgi çekiciler.

  12. Sponsor cok onemli. Sponsor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir