Massa, Bahreyn’de Bir Galibiyet Hayali daha Kuramıyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, geçen sene kazandığı Bahreyn’de tekrar kazanma mücadelesi verebileceğini düşünmüyor ancak Brezilyalı pilot Ferrari’nin Sakhir’den itibaren şampiyonaya asılması gerektiğini düşünüyor.

Massa geçen sene ilk 2 yarışta puan kazanamamasının ardından Bahreyn’de ilk galibiyeti ile puanlarını kazanmış ve şampiyonluk mücadelesi vermişti.

Massa “Asla asla diyemezsiniz ancak bu sefer kolay değil. İyi bir yarış çıkarabileceğimize inanıyorum. Kazanacak mıyız yoksa kazanamayacak mıyız meselesi farklı. Ancak daha fazla rekaberçi olup puan kazanacağımızı düşünüyorum.”

“Şampiyonaya artık başlamalıyız çünkü biz henüz başlayamadık.” dedi.

Ferrari takımı bu hafta sonu da puan kazanamassa Formula 1 tarihinin en kötü başlangıcını yapmış olacak.

Massa durumun geçen seneye benzer olduğunu kabul ediyor ancak baskının her zaman kazansalar bile mevcut olduğunu söylüyor.

Massa “Sonuç olarak durum benzer. Kimse benim geleceğim hakkında konuşmuyor, fark burada. Ancak baskı her zaman var. Bu zor anlarda bu baskının üzerinden gelmeliyiz.”

“Şu anda tek istediğim doğru yönde ilerleyip galibiyet mücadelesi vermek ya da iyi yarışlar çıkarmak. Durum aynı. Kazansak da kaybetsek de baskı her zaman var.”

“Baskı her zaman var. Ben baskıyla nasıl mücadele edebileceğimi iyi biliyorum. Bu andan sonra her yerde mücadele edip rekabetçi yarışlar çıkarmaya çalışacağım.”

“Dürüst olmak gerekirse insanların benim için yazdıkları çok önemli değil. Bizim ne yapmamız gerektiğini bilmemiz daha önemli ve bu yüzden bu durumu geride bırakmak için birlikte çalışıyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir