Alonso, Lotus Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2015 Formula 1 sezonunda Lotus takımına geçebileceği yönündeki iddiaları reddetti.

2016’da Mercedes’e geçmek istediği düşünlen Alonso’nun bir seneliğine Lotus ya da Williams’ı düşündüğü iddia edilmişti.

Ancak NBC yorumcusu Will Buxton, Alonso’nun gelecek sene Williams ya da Lotus’ta olmayacağını açıkladığını söyledi.

Buxton’a göre Alonso için seçeneklerden birisi McLaren-Honda, diğeri Ferrari’de devam etmek ve sonuncusu bir sene ara vermek.


Yorumlar

“Alonso, Lotus Söylentilerini Yalanladı” için 3 yanıt

  1. en iyisi marussia olmalı…bence şanssız bir olay sonucu bir koltukları da boş…1. pilot ihtiyaçları var, bence alonso rahatlıkla 1. pilot ihtiyaçlarını giderebilir marussianın…hem para da gelir santanderle…bence düşünülmeli bu…ferrari motoruna da alışık, manitası da rus…ee daha ne olsun beyaw…

  2. Murat Aksoy avatarı

    Seneye Raikkonen’in ayağı da kayabilir. Acaba hangisinin tazminatı daha ucuz? Rai nin mi yoksa Alo nun mu?

  3. Şu 1 sene olayına bir türlü anlam veremiyorum. Ne kadar yetenekli olursan ol hatta en iyisi de olsan iyi bir aracin yoksa sampiyonluk zor. Alonsonun yaşı gereği önünde çok uzun yıllar yok. Yeni motorlarla beraber en azından Alonsonun yarışacagi yılları fabrika takımlarının domine edeceğini düşünüyorum. Mersedes, Redbull, Mclaren ve Ferrari. Alonso bu dört takımdan birinde olmazsa sampiyonluk hayal olur. Redbull kapıları kapattı. Mersedes-Hamilton birlikteliği bozulursa bunun sebebi Rosberg olur ki, Mersedesin, Hamilton kalitesinde bir pilot alıp aynı şeyleri yaşamak isteyecegini düşünmüyorum. Tabi gelecek kisi bir Alman olursa işler değişebilir. Açıkçası Ferrarinin ve Alonsonun ayrılığa dair açıklama yapmaması ve Vettelin “Gelecek sene için rahatım ve zamanı geldiğinde neden nerede olacağımi soylemedigimi herkes anlayacak” demeci Mersedes Vettel birlikteligine işaret diye düşünüyorum. Sanıyorum Mersedeste bir sampiyonluk mücadelesi olduğundan açıklama yapmıyor ya da yapamiyor. Vetteli de Mersedese gonderdik:) Alonso ve Hamilton icin geriye Mclaren ve Ferrari kalıyor. Ferrari de Honda da seneye üst düzey bir motor yapabilir. Tabi tam tersi de olabilir ancak bunu kimse şu an bilemez. Alonsonun önümüzdeki sezon bu iki takımdan birinde olacağını düşünüyorum. Tabi diğerinde de Hamilton. Bakalım neler olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir