Sutil Çin’deki Performansı İle Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Çin’den puansız ayrılmasına rağmen gösterdiği performans ile Force India ve kendisinin cesaretlendiğini söyledi.

Sutil “Bunun gibi güçlü yarış çıkarmak her zaman iyidir. Neredeyse sonu geliyordu. Force India aracının önlerde bir yere yakın olması iyi. Bu bizim için, takım için iyi ve bu devam etme ruhunu canlandırdı.”

“Hayalkırıklığı oldu ancak bunun üstesinden gelmelisiniz. Her zaman bir sonraki yarış vardı, bu iyi bir şey. Ancak durum zor. Bunu hak ettik ve çok yakındık ancak olmadı. Ancak pes etmiyoruz. Gelecek zaman elimizden gelenin en iyisini deneyeceğiz, başka bir şans olacak ve onu değerlendireceğiz.” dedi.

Sutil daha önce Monaco’da puana yaklaşmış ancak arkadan gelen Kimi Raikkonen’in kontrolünü kaybetmesi sonucu yarış dışı kalmışlardı. Sutil, Monaco’daki kaybın daha kötü olduğunu söyledi.

Sutil “Bence Monaco daha kötüydü çünkü orada yanlış bir şey yapmadım ve birisi bana vurdu. Burada risk vardı ve sonunda lastikler ve herşeyin zor olacağını biliyorduk.”

“Eğer yağmur dursa iyi olacaktı ancak son 20 dk daha fazla yağmaya başladı ve aracı sürmek çok tehlikeliydi ve bu bizim sonucumuzu mahvetti.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir