Massa: "Ferrari Pilotları 2008'de Eşit Olacak"

yazar:

kategori:

Felipe Massa’ya göre Ferrari’nin 2008 sezonuna yaklaşımı, pilotlara eşit yakınlık ilkesiyle olacak.

Brezilyalı pilotun takım arkadaşı Kimi Raikkonen, 2007’de Dünya Şampiyonluğunu kazandı ama Massa, Fin pilotun resmi olarak 1 numaralı araca binmesine rağmen gelecek sezon İtalyan takımın pilot tercihinde bulunmayacağını düşünüyor.

Terra’ya konuşan Massa: "Strateji değişmeyecek"

"2007’de, takım çalışması sayesinde herşeyi kazandık"

Michael Schumacher’in olmadığı ilk senesinde Ferrari, her iki dünya şampiyonluğunu da kazandı.

Massa: "Takım çalışması sayesinde harika bir sezon geçirdik."

"Aynı şekilde devam edeceğiz. Çünkü, şampiyonluğu kazandığınızda, değişim için bir neden yoktur"

Massa, aracında 2 numara yazmasına rağmen sezonun ilk yarışına, Kimi Raikkonen’in gerisinde hisseyle yaklaşmayacağını açıkladı.

Massa: "Ne yazık ki, (2007) şampiyonluğu adına mücadelede beni engelleyen bir çok sorun yaşadım"

"Şimdi, yeni sezona hazırlanıyorum"


Yorumlar

  1. arkadaşım, sen rüyanda kimi'yi geçmeye devam et, massa da aynısını yapıyor zaten. :))) muhahaha

  2. massanın geçen sene kimiyi geçememesi onun için iyi olmadı bence.çünkü bi daha geçebileceğini sanmıorum.massayı küçümsemek deilde kim gelrse kiminin alışıtıı araçda onu kmse geçemez

  3. KiMi_RaiKoNeN avatarı
    KiMi_RaiKoNeN

    Kazanan Ferrari olsunda kim kazanırsa kazansın. Fanatik arkadaş seni futbol stadyumlarında görmek isteriz. Ne yazdığımı anlamadan yazmışsın zaten eh bunuda fanatikliğine vermek lazım…..

  4. massathebest avatarı

    söylemem, felipe ile benim aramda:)))) rockraker arkadaşım, massa fanatikliğimi burda herkes biliyor, tabi felipe de kendisine aylarca hergün aynı duygularla yazılan 1 mesajı mail kutusunda görünce, o da öğrenmiş oldu böylece:) mail'inde kısaca ilgimden dolayı ve tutkulu bir taraftarı olmamdan dolayı teşekkür etmiş ayrıca kendisi için de türkiye'nin özel bir yere sahip olduğunu yazmış sevgili felipe, yada felipe'nin adına sitesini yöneten bir yetkili, artık o kadarını bilmiyorum tabi felipe kendi mi yazmış yetkili mi yazmış ama gönderen kısmında felipe'nin ismi var ya, o bitiriyor olayı zaten:))) bu arada bu konudan farklı olarak, geçen sezon başında ''kimi felipe'ye toz yutturacak, plaka okutacak, felipe rüyasında geçer'' gibi kemal sunal tarzı espriler yapan bir takım şahıslar, bu sezon öncesinde de aynı role soyunmuşlar anlaşılan. değiştirin bu kafayı, olmadı işlemiyor işte bu tip masallar, yok mu yeni birşeyler bu sezon başında söylemeniz için? bu sözler bayatladı, komikliğini yitirdi, daha gülünç şeyler bulmanız lazım artık. yalnız şunu söylemek lazım ki, bu şahısların sayısında belirgin derecede düşüş var, onun için sözüm 3-5 kişiye, diğer arkadaşlarımı ayrı tutuyorum. ha isim de vereyim. sinanşahin (sık sık muhaha !?!? diyerek prehistorik çağların temsilcisi bu arkadaş)- küçüklü büyüklü harflerle kimi raikkonen yazan şahıs, yeni türeyenlerden umut mevsimi ayrıca ice on truck- kimi25- kimiiiiiiii diye uzayan nick sahibi şahıs gibi. br arkadaş da yaşımı sormuş söyleyeyim. 20'den büyük 30'dan küçük dostum.

  5. massathebest massa sana ne mail attı 😀 çok merak ettim 🙂 (bu arada yanlış anlaşılmasın inanmıyorumda dalga geçiyorum gibi bi durum söz konusu değil. sadece merak, tabii özel diilse söz konusu mail :D)

  6. umut-mevsimi avatarı

    raikoonenin ilk senesinde daha alışma döneminde ki sende bile geçemediysen massa bey..bundan sonra raikooneni ancak rüyanda gececeksin..ferrarinin 1 numarası bence bellidir ancak medyaya lanse etmek doğru bir fikir olmadığı için söylemiyorlar…

  7. felipeye güveniyoruz bu sene şampiyonyine ferrariden cıkar gerisi boşhem onlar iyi birer takım arkadaşı f1de başarılar ferrari,

  8. KiMi_RaiKoNeN avatarı
    KiMi_RaiKoNeN

    Gün olmuş devran dönmüş Kimi için aracı düzgün kullansaydı arızaya neden olmasaydı diyenler Massa ya araç izin vermedi der olmuş.

  9. "yine eşit şartlarda yarışsanız dahi yine de geçileceksiniz" bu cümlenin sonundaki "iz" fazla olmuş, massa'nın yine kimi'ye karşı kaybedeceğini söylemek istemiştim. :))))

  10. massathebest kızma yada alınma ama kaç yaşındasın?

  11. massathebest avatarı

    elbette onca probleme rağmen en güçlü şekilde devam ediyorduk italya'ya kadar ama italya'da artık belimiz büküldü yapacak birşey kalmamıştı. avustralya-kanada-ingiltere-macaristan ve italya. 17 yarışın 5'inde problem, daha iyi yapacak birşey yoktu zaten. artık önümüzdeki sezona bakalım. bu sezon geçen sezondan daha da iddialı olacak şampiyonluk için felipe. canımız ciğerimiz aslan felipe. iyi ki varsın!! felipe'nin bana attığı e-mail'i hazine gibi saklıyorum. tamam felipe'nin sitesini yönetenler de yazmış olabilir büyük ihtimalle tabi ama gönderen kısmında — Felipe MASSA — yazması bile müthiş!!!!!!!!! kolay değil aylardır her gün 1 mesaj felipe'ye yazıp göndermek, dikkat çekti tabi sonunda:))))))))) aslan felipe. (konu felipe olunca yine coştum, ne yapayım, elimde değil:)

  12. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ben yanlışmı hatırlıyorum yaaa :)) 2007 hem markalar hemde pilotlar şampiyonluğunu mclaren mi kazandı ? yine geçilecekmişiz :)))

  13. Gördük Kimlerin geçildiğini

  14. yine eşit şartlarda yarışsanız dahi yine de geçileceksiniz, korkunun ecele faydası olmaz :))) muhahahaha

  15. zaten ferrari geçen sene pilotlara eşit davranmayı başarmıştı bu senede geçen seneki gibi iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum FORZA FERRARİ!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir