Karşınızda F1 2014’ün Yeni Görüntüleri!

yazar:

kategori: ,


Yorumlar

“Karşınızda F1 2014’ün Yeni Görüntüleri!” için 35 yanıt

  1. Evet, bildirmeye devam edelim..
    Pist : Montreal
    Hava : Kuru
    Lastik : Option
    Mode : Time Trial

    Mercedes : 1.15.397 28tur (Düzlük hızı normalden düşük çekişte normalden düşük, bikaç hata yaptım maximum 1.15.0xx yapabilirdim.)

    Ferrari : 1.15.454 42tur (Düzlük hızı mercedes ve williams’a çok yakın Redbull’dan fazla. Çekiş merco ve Redbull’dan bir nebze düşük ama çok az yani..Birkaç hatada bunda var ama maximum 1.15.2xx yapardım. Sürüşü diğerlerinden keyifli bu arada. Ferrari diye bana mı öyle geldi yoksa cidden mi öyle onu ben bilmiyorum :))

    Redbull : 1.15.607 35tur (Apex hızı diğer araçlardan daha iyi ama aman aman bir fark yok. Sektör başına 0.1 anca merco ve ferrariye göre. Bunu da düzlükte kaybediyor fazlasıyla. Hata bunda da oldu 1.15.3xx yapardım max. )

    Williams : 1.16.087 17tur (Yeteri kadar tur atmadım ama düzlüklerde normaldeki gibi değil. Merco’nun yarım kademe hantal versiyonu gibi araç. Çekişi çok kötü vites aralıkları kısa. Ferrari’den bile yavaş kalıyor viraj çıkışında.1.15.6xx yapardım max. )

    1. ferrai banada çok rahat ve güzel geldi williams ile tur atmadım ama dediklerinin çoğu doğru …

    2. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
      OtonomAktor #PrayForJules

      Ben kariyerde mclaren geçtim cok çok kötü çekişi cok zor ivmeleniyor araç diğerlerini denemedim henüz işten güçten pazar günü deniyecegim hepsini inş.

  2. Torrent amca saolsun indiriyoruz :)))))

  3. ya oyun türkiyeye geldimi veyada demosu çıktımı

  4. Oyun hakkındaki ilk görüşü vereyim.
    1 – Kullanıcı oluştururken Türk seçeneği artık var 😀
    2 – Kariyer’e başlarken bütün araçları seçebiliyorsunuz (Hepsi açık) ancak zorluğa göre sıralamışlar, Mercedes Redbull Ferrari kolay iken Marussia Catherham en zor kariyer seçeneği olarak sunulmuş.
    3- Direksyonlarapek özenmemişler aynısı değil biraz kafalarına göre yapmışlar işte.
    4 – Araçlar arası ses farkları belli oluyor. Sesler neredeyse bire bir olmuş.
    5 – Araca tuning yaparken vites oranlarını da ayarlayabiliyorduk ama f1 2014’de bu yok. Her aracın vites oranı ayarlı siz müdahale edemiyorsunuz.
    6 – Araçlar f1 2013’de daha fazla kayıyordu. Aynı zorluk derecesini diyorum tabiki. PC olduğundan ve gaz ve direksyonun ortası olmadığından TC açık sürüyoruz ve downforce seviyesi 2013’den daha iyi.
    7 – Araçların hızlanmada berbat olduğuda görülüyor tıpkı bu sezon gibi ama hızını alınca felaket gidiyor. Redbull’la Monza’da 352’yi gördüm mesela.
    8 – Oyun ayarlarına direksyon yardımcısı (steering assist) eklemişler, çok gereksiz birşey. Denedim evet aracı yönlendiriyor viraja girişlerinizi çıkışlarınızı düzenliyor falan.
    9 – Ferrari’yi çokta kötü yapmamışlar 😀 Yani olması gerekenden iyi. Mercedes’te olması gerekenden kötü.
    10 – Yani Williams’ın direksyonunu neden modellemezsin ki..Mattiaci bile Ferrari’de takım patronu görünüyorken sezon başından beri aynı direksyonla yarışan Williams’ın direksyonunu neden yapmazsın!!
    11- Eklenen Sochi ve Redbull pistleri güzel olmuş.
    12 – Providing Grounds değişmiş, önceden Rokkie, pro, legend falan diye bölümler olurdu şimdi very easy, easy, medium, hard , very hard bölümler var. Oynamadım henüz ancak dikkatimi çeken kalkışla ilgili bi chanllenge var galiba very hard kısmında..Bakıcam sonra.
    13 – Menüler daha dandik olmuş.
    14 -Araçlarda vitesleri istediğiniz kadar artırıyorsunuz auto iken bile. yani 3’den bi anda istiyorsan 8’eçık geri düşürmüyor.
    15- Abu Dhabi’nin saçma kerbleride biraz düzelmiş. Her oynayışımda beni alıp alıp fırlatırdı (bildiğin dümdüz direksyon ve beni ta karşı bariyere fırlatırdı), 20 tur attım hiçbirşey olmadı.
    16 – Lastikler gerçeğe yakın. 2013 kadar kolay aşınmıyor. Tabi Rusya’da 52 turu da deniycem 😀

    Şimdilik bukadar. Bakalım daha neler çıkacak.

    1. Ha birde, her pistin girişinde müzikler vardı o müziklere ezgiler katmışlar pistin lokasyonuna göre, italyan ezgiler misal monza için. Değişik.

    2. En önemlisi:

      ” Lastikler gerçeğe yakın. 2013 kadar kolay aşınmıyor. ”

      2013’te prime lastikleri 15-16 turda option lastikleri 7-8 turda bitiren benim için güzel bir haber =) Bir tam yarışta herkesten 1-2 pit fazla yapmak zorunda kalıyordum ahah

    3. ya oyun türkiyeye geldimi nolur bu oyunu 2 aydır bekliyorum oyun türkiyeye geldimi veyada internete demosu düşdümü nolutr yardım

      1. Burak, gittigidiyor’da falan satışı var görünen o ki gelmeye başlamış. Demosunu bilmiyorum, torrentten indir kur dene, beğenirsen git satın al.

  5. Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek avatarı
    Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek

    Oyun genel olarak 2013 ün aynısı sadece yeni pistler var ve araçlar değişmiş aracı sürerken gazdan elinizi çektiğinizde resmen aracı boşa atıyormuşsunuz gibi sesler ses kalmıyor araçlarda çok kötü 2013 v8 akar orjinal almaya değmez 2014

  6. Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules

    İlk duyumlarım oyunun fizik kısmı dışın da F1 2013’den hiç bir farkı olmadığı yönünde. Cm’nin F1 2015’e yoğun bir şekilde çalıştığını söylüyorlar. Bakalım 2015 oyunu yine hayal kırıklığı mı olacak yoksa yükselişe mi geçecekler ?

  7. Project C.A.R.S gelecek dertler bitecek.

    1. o oyun sadece grafikten ibaret ve simulatörden çok arcade’ye yakın. simulasyon açısından assetto corsa’nın çok gerisinde.

      1. Pre-Alpha’da handling kötüydü evet, ancak ısrarla finak sürümünde mükemmele yakın seviyeye getireceklerini söylediler. Göreceğiz.

      2. Bahsettiğin oyunun modu cidden güzelmiş.

    2. rFactor’ü öneren çok. Grafikleri kötü ama. Asetto Corsa’yı tavsiye ederim, gelişme aşamasında henüz bittiğinde muhtemelen en iyi simülasyon olur.

  8. Bora Vardar avatarı

    Ya sürüş dinamiği filan neysede şöyle cm gibi databasei olsa seneler geçtikçe yeni pilotlar gelse ha diceksiniz ki araçlar diğer seneyle bile aynı olmuyor gelişim durmuyor haklısınız da yani ne biliyim kariyerde sıkıcı ya sürekli aynı sene aynı pilotlar kaldıkı senin özel tulumun bile yoktu diğer pilotların yerine geçiyordun

  9. RENAULT F1 Team avatarı
    RENAULT F1 Team

    F1 09 _2002 superdi ve yamalari… f1 2010 11 12 13 oynadim pc dede playstationdada bence super playstationda pc de

    1. usta sen birde şunu hd olarak izle oyun gör http://www.youtube.com/watch?v=NwSX7O6cirY

  10. Oyun torrentlere düşmüş, yalnız boyutu beni çok şaşırttı. 2.45gb boyut anlamadım sadece Mercedes’leri mi koymuslar acaba zaten gerisinı salla gitsin diyip:D
    Fake’dir diyenler olacak 😀

    1. kickass’den sömürüyorum şuan. ama seed çok az yavaş iniyor bende şaşırdım 2.45gb’ye

      1. ee naptın oyunu yükledin mi ?bende indiriyorum %76 da eğer fake ise iptal ediyim indirmeyi ?

        1. Fake değil gayet güzel çalışıyor. Kariyerde Ferrari’yi aldım direksiyonu henüz bağlamadığım için sadece ilk yarışı yaptım 3. oldum, başka araç denemedim, fena değil oyun aynı CM serisinin devamı işte..

  11. Bana göre F1 Challenge 99 02 şimdiye kadar yapılan en iyi F1 oyunu. Tek kötü tarafı da aracı yönlendirirken inanılmaz bir önden kayma sorunu var. Oyunu bazen çekilmez bir hale getirse de oldukça zevkli bir oyun.

    İnş şu F1 oyunları da Codemasters ın tekelinden çıkar bir an önce. F1 2011 oynamıştım. Berbattı.

    Bakalım bu nasıl olacak.

    Bir de, XP destekliyor mu bu ? 😀

    1. Sanırım desteklemiyor. Sistem gereksinimlerinde yoktu.

    2. bildiğim kadarıyla asetta corsa da f1 2014 için oyun hazırlıyor yada f1 mod hazırlıyor son durumu bilmiyorum ama mercedes ve ferrari acaçlarını gerçekçi yapmışlar hd olarak şu videoyu izleyin codemasters 2. plana atılabilir … http://www.youtube.com/watch?v=jnCLao6jKkc

    3. asetta corsa da oyun yapıyor diye biliyorum f1 2014 için ama son durum ne bilmiyorum youtube.com/watch?v=jnCLao6jKkc

      1. Asetto Corsa gerçekten güzel görünüyor.
        Codemasters ın senelerdir yapamadığını adamlar oyun modunda yapmış. F1 2014 ü şutlar bence bu reklamı iyi yapılırsa eğer.

        1. sadece mod olarak sunuluyor galiba nasıl olduğunu anlamadım ama gerçekten harika görünüyor bir video daha hd izle kask içi kamera mükemmel olmuş http://www.youtube.com/watch?v=NwSX7O6cirY

      2. Asetto Corsa’yı indirdim oynadım, sürüş dinamikleri grafikler mükemmel. Yalnız gamepad ve direksiyon destekleri kısıtlı belki güncelleme mod vs gelmiştir ama araştırmadım. F1 için büyük ihtimalle araç yaması gelecektir kariyer şampiyona vs. için ayrı bir oyun çıkarmaları gerekir -ki çıkarırlarsa muhtemelen codemasters’ın pabucunu dama atarlar

    4. kardeşim aynen öyle . diğerleri fazlaca kolay. tabi 99 -02 oynayanlar için .

  12. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Birgün param olursa bu koltuktan almayı çok istiyorum mükemmel birşeydir eminim 😀

    Ve zaman Maldona’daya rakip olabilirim 🙂

    1. Bi tane yapmayı düşündüm bundan, fiyatları 1000tl civarından başlıyor çok para. Boş zaman olsa uğraşacağım pahalı olmasının sebebi fazla satılmaması yoksa mühendislik harikası değil 😛

    2. Şuan G27 ve playseat mevcut bende, ancak böyle bir koltuk benimde hayalim. G kuvvetlerini hissettiren içinde hissi veren. Playseat, f1 koltuğu çıkarmıştı yatar pozisyonda sürüyorsun, çok hoşuma gitmişti. Onun hareketlisini çıkarsalar, ileride alabilirim. Tabi g25 ve g27 kullandıktan sonra artık çocuk oyuncağı geliyor. Thrustmaster T500RS ile değiştirmeyi düşünüyorum ama Türkiye’de bulamıyorum, amazon filan da göndermiyor. Thrustmaster TX 458 alıp, aksesuarlarını sonra almayı planlıyorum.
      Tabi önce evlilik, evlendikten sonra bir odayı yarış simülasyonu yapma düşüncem var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir