Button “Brawn Bahreyn’de Çin’den Daha Güçlü

yazar:

kategori:

Dünya Şampiyonası lideri Jenson Button, Brawn GP’nin Bahreyn’de Çin’den daha iyi konumda olduğunu söyledi.

Takımının gelişimi hakkında konuşan Button “İyiydi. İlk seans en iyisi değildi ve sıcaklıkta dengeyi bulmakta biraz zorlandık. Ancak öğleden sonra çok daha iyiydi.”

“Uzun sürüşlerde aracın dengesi çok daha iyi. Tek turda ise hâlâ biraz çalışmamız lazım. Burada cuma günü, Çin’de olduğumuzdan daha mutluyum.” dedi.

Button, kendileri ile birlikte Williams, Toyota ve Red Bull’ların güçlü olmasını bekliyor.

Button “Williams genelde cuma günleri bizden daha az yakıtla çalışıyor. Red Bull’dan emin değilim. Onların da rekabetçi olduklarını düşünüyorum ancak onların nerede olduğunu kimse tam olarak bilemez. Aynısı Toyota için de geçerli.”

“Mclaren de daha hızlı görünüyor. Onlar belki de Williams’tan daha fazla yakıta sahipti. Onlar da rekabetçi olacaklar.” dedi.

Button ayrıca bu hafta sonu ne kadar çok puan kazanırlarsa o kadar iyi olacağını düşünüyor çünkü gelecek yarış İspanya’da sıralamanın tamamen değişebileceği konusunda endişeli.

Button “Umarız yine iyi bir hafta sonu geçirip Avrupa’ya iyi puanlar ile gideriz. Ardından durum daha da ciddi olacak çünkü Barcelona ve Monaco’da bir çok kişi aracını geliştirecek. Bu yüzden şimdiden iyi puanlara sahip olmalıyız.”

“Bizim de Barcelona’da gelişimimiz olacak. Bunun yeterli olmasını umuyoruz çünkü Avrupa’ya gittiğimizde bir çok takım araçlarını yenileyecek.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir